Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyRejskova, Praha - Vinohrady

Rejskova, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


BYT SE 2 LOŽNICEMI MAXIMÁLNĚ PRO 2 OSOBY,

NEJLÉPE PÁR,

NEKUŘÁKY,

BEZ ZVÍŘAT

Byt 2+1, 52m2, 4. Patro, ul. Rejskova, Vinohrady, po úplné rekonstrukci. V bytě je komora a k užiti sklep. Dostupnost na Tram či Metro B,C .

Kompozice bytu – 2 neprůchozí pokoje s výměrou 18 a 20m2 s okny do vnitrobloku na JZ, pokoje vedou do kuchyně s oknem, z kuchyně je vchod do koupelny a chodby.

Byt je vybaven nábytkem, plovoucí podlahy, repasovaná okna, bezpečnostní vchodové dveře, dlažba v kuchyni a koupelně, topení plynové vlastním kotlem, podlahové topení v koupelně. Kuchyňská linka do tvaru C v provedení bílá bříza s nerez úchyty se spotřebiči, plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, lednička, myčka, mikrovlnná trouba, varná konvice. Součástí linky je kulatý stůl se 2 židlemi, kuchyň je oddělena od příchozí chodby dřevěnou stěnou. V chodbě je botník, skříňka, zrcadlo a odkládací prostor- komora s posuvnými dveřmi se zrcadly, kde jsou úklidové a žehlící prostředky. Obývací pokoj je vybaven sedačkou a křesly, 2 skříňkami v barvě světlý buk, skleněným stolkem, vestavěnou skříní, TV. V ložnici je s manželská postel, vestavěná skříň, komoda a 2 noční stolky světlý buk se svítidly. V koupelně je skleněný sprchový kout, pračka, WC, umyvadlo, skleněné police.

V okolí domu je park Folimanka ke sportu či odpočinku, dostupné obchodní řetězce. Byt volný od 1. června 2022, prohlídky možné po dohodě.

2 BEDROOM APARTMENT MAXIMUM FOR 2 PERSONS,

BEST COUPLE,

NON-SMOKERS,

NO PETS

Apartment 2 + 1, 52m2, 4th floor, Rejskova street, Vinohrady, after complete reconstruction. The apartment has a storage room and a cellar. Accessibility to Tram or Metro B, C.

The composition of the apartment - 2 separate rooms with an area of ​​18 and 20 square meters with windows to the courtyard to the SW, the rooms lead to the kitchen with a window, from the kitchen is the entrance to the bathroom and hallway.

The apartment is equipped with furniture, floating floors, refurbished windows, security entrance door, tiles in the kitchen and bathroom, gas heating own boiler, underfloor heating in the bathroom. C-shaped kitchen in white birch with stainless steel handles with appliances, gas stove, electric oven, hood, refrigerator, dishwasher, microwave, kettle. The kitchen includes a round table with 2 chairs, the kitchen is separated from the entrance hall by a wooden wall. In the hallway there is a shoebox, a cabinet, a mirror and a storage space with a sliding door with mirrors, where there is cleaning and ironing stuff. The living room is equipped with a sofa and armchairs, 2 light beech cabinets, a glass table, a built-in wardrobe, a TV. The bedroom has a double bed, built-in wardrobe, chest of drawers and 2 bedside tables bright beech with lamps. The bathroom has a glass shower, washing machine, toilet, sink, glass shelves.

In the vicinity of the house is the park Folimanka for sports or relaxation, accessible retail shops. Apartment is available from June 1, 2022, viewings possible by arrangement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129557
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 20 m²
Výtah
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDivadlo Na Fidlovačce
🚶 383 m (5 min)
PoštaPraha 416
🚶 592 m (7 min)
ObchodMůj Obchod
🚶 339 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 718 m (9 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 309 m (4 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 512 m (6 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 363 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 558 m (7 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 321 m (4 min)
Hřiště
🚶 463 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.