Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč


Slunný byt s krásným výhledem do zeleně a na románský kostel sv. Václava na Proseku v ulici Litoměřická. Jedná se o zařízený mezonet 3+kk – 75 m2 a balkón.

Byt je cca 10 let starý (nástavba na panelovém domě) a nachází se v 8. a 9. nadzemním patře. Stanice metra C Prosek je vzdálena 3 minuty chůze, stanice metra B Vysočanská 5 minut jízdy autobusem. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – nákupní středisko Billa, školky, školy, gymnázium, sportoviště, policejní stanice, obnovený park, dětská hřiště. Obchodní centrum Letňany je vzdáleno cca 5 minut jízdy autem.

Skříně, postele, sedací souprava, stoly a židle dle fotografií. Součástí bytu je i 42-palcový televizor, obrazy, kuchyňská linka se spotřebiči, myčka, pračka, vysavač, žehlící prkno, sušák, koše na prádlo atd.

Byt disponuje připojením na vysokorychlostní internet (připojení přímo na páteřní síť), které je zdarma. Parkování bez problémů před domem nebo na 50 m vzdáleném parkovišti.

Byt bude volný k nastěhování od 5.-6.10.2021. Pokud máte rádi světlo a daleký výhled z oken na město a do krajiny, bude se vám líbit.

Pronájem 19.900 Kč, poplatky 2.500 Kč + energie (cca 3.400 Kč dle spotřeby). Žádná zvířata prosím.

Sunny apartment with a beautiful view over green vegatation and Romanesque St. Wenceslas church on Prosek, Litomericka street. It is an equipped maisonnete (duplex apartment) 3+kk – 75 m2 and balcony.

The flat is cca 10 years old (additional storey over a block house) is located in the 9th and 10th floor. The metro station C Prosek is at a 3 minutes walking distance, metro B station Vysocanská is distant 5 minutes by bus. There is the whole civil infrastructure in the close neighbourhood – Billa supermarket, nursery, schools, grammar school, sports grounds, police station, renovated park, playgrounds. The mall center Letňany is 5 minutes away driving by car.

Cupboards, beds, lounge suite, tables and chairs - see pictures. The flat is equipped with a 42-inch TV set, paintings, kitchen with appliances, dish washer, washing machine, vacuum cleaner, ironing board, laundry baskets etc.

The flat is connected to a high-speed internet (connection directly to the backbone network) which is free of charge. Parking in front of the house or at 50 m distant parking lot.

The apartment will be available from 5.-6.October 2021. Discount in case of acting quickly.

No agent fee, directly from landlord.

Rent 19.900 Kč, fees 2.500 Kč + energies (cca 3.400 Kč according to actual consumption). Please no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135226
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDProsek (ul. Litoměřická)
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 9
🚶 778 m (9 min)
Obchod
🚶 401 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 513 m (6 min)
RestauraceU Pejšů
🚶 375 m (5 min)
LékárnaLékárna Královka
🚶 387 m (5 min)
ŠkolaZŠ Litvínovská 600
🚶 173 m (2 min)
Mateřská školaŠkolička Na Vyhlídce
🚶 350 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 071 m (2 min)
Hřiště
🚶 141 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.