Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyMuškova, Praha - Kunratice

Muškova, Praha - KunraticeMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný prostorný byt 2+kk (62 m2) s balkonem v 2. patře v novostavbě bytového domu na Praze 4 - Kunratice v lokalitě zvané Zelené údolí. Dům je vybaven výtahem a podzemními garážemi. Byt je zařízen luxusním moderním nábytkem na míru a vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči. Koupelna je vybavena vanou a pračkou. Na je podlahách dlažba a plovoucí podlahy. Ložnice je vybavená manželskou postelí a šatní vestavěnou skříní. V bytě je komora. Velmi pěkné, klidné prostředí v blízkosti Kunratického lesa. 5 minut pěšky je autobusová zastávka ve směru na metro C Kačerov. K bytu náleží prostorné parkovací stání v podzemní garáži přímo naproti vchodu do budovy a výtahu.

We offer to rent bright and spacious, fully furnished apartment 2 kk (62 m2) with balcony, Prague 4 Kunratice, located on the 2nd floor of the new building with an elevator. The building is situated in quiet place directly on the extremity of the city park "The wood of Kunratice".

The dominant feature of the apartement is a large bright living room with a balcony, which is equipped with a sofa bed office desk kitchen and and other furniture. The bedroom wardrobes across the wall and a quality double bed. The kitchen is spacious (fully furnished with all appliances: fridge, freezer, microwave, dishwasher, etc.). Toilet and bathroom are separate, the bathroom tub and washing machine. There is also an utility room. Floors are a combination of floating floors and tiles. The apartment is very bright in very good condition.

The is an instant posibility of cable TV/Fast internet/Phone.

Close to the center - 10 minutes to metro Kacerov. Close to all business areas on Prague 4 (Pankrac, Budejovicka, Chodov, etc.).

To the apartment belongs one spacious parking place in underground garage directly beneath the building. The parking place is situated directly in front of entrance to the building and the elevator.

Rent does not include fees. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu141081
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 5 minut pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚstavy akademie věd
🚶 414 m (5 min)
PoštaPraha 411
🚘 1 556 m (4 min)
ObchodLidl
🚘 1 360 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 157 m (13 min)
RestauracePerla orientu
🚶 200 m (2 min)
LékárnaIKEM
🚶 557 m (7 min)
ŠkolaZŠ Compass
🚶 558 m (7 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 2 113 m (5 min)
SportovištěFit Máma
🚘 1 643 m (5 min)
Hřiště
🚶 173 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.