Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyU Zeleného ptáka, Praha - Kunratice

U Zeleného ptáka, Praha - KunraticeMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Zvu vás na virtuální prohlídku, nyní a zde.

Praha 4 / Praha 11 - Chodov/Kunratice. Dlouhodobě pronajmu byt se samostatnou garáží v domě. Slunný byt 2+kk (neprůchozí pokoje) je vybavený kromě ložnice (viz fota a podrobný popis níže). Nachází se v 2. podlaží v klidném a čistém prostředí těsně u Kunratického lesa (slepá ulice). 5-podlažní skeletový dům z roku 1994 (bezpečný - se zamykáním vchodů na čip), bus MHD 3 min, metro 1 stanice bus nebo pěšky v dosahu (metro C: Chodov), obchodní zóna v dosahu (OC Chodov). Ideální dopravní dostupnost: D1, Pražský okruh a Jižní spojka. Přímo v místě je prodejna potravin, restaurace, squash/fitness centrum, ve vnitrobloku parčík.

Byt sestává z obývacího pokoje (vybaven obývací stěnou, knihovnou a příborníkem, rozkládací pohovkou, kobercem) s odděleným kuchyňským koutem (vybaveným kuchyňskou linkou, novým elektrickým sporákem s grilem, digestoří, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou a policovou skříní), předsíně (včetně bezpečnostních dveří NEXT a tří vestavných skříní šatních a policových), ložnice (nevybavena nábytkem, protože postel závisí na vkusu a potřebách nájemce), koupelny (menší vana se sprchou, umyvadlo, pračka) a samostatného WC. Podlahy: koberce (pokoj, ložnice), linoleum a dlaždice. K bytu patří též malý sklep. Zavedená přípojka kabelového Internetu a TV od UPC i společná anténa pro satelitní programy.

Vratná kauce: 10000 Kč.

Nájem bytu: 9900 Kč

Služby byt: 2700 Kč (zúčtovatelná záloha) + elektřina (s převodem na nájemce - v průměru 500-700 Kč/měsíčně pro domácnost)

Pronájem samostatné garáže pod uzamčením (nikoli jen garážového stání) pro 1 automobil: 990 Kč (komplet nájem včetně služeb a spotřeby elektřiny pro běžné použití) podmínkou spolu s pronájmem bytu.

Byt volný ihned, minimálně na 1 rok (s 3-měsíční výpovědní lhůtou).

Ideální pro 1-2 osoby. Upřednostňuji zájemce o dlouhodobější pobyt, s trvalým pobytem v ČR, ne studenty.

Energetická náročnost budovy: C (= úsporná). Průkaz energetické náročnosti k dispozici.

Byt je k dispozici k nastěhování ve stavu a s vybavením přesně tak, jak jej zobrazuje zde dostupná aktuální virutální prohlídka (+ garáž).

Aktuální virtuální prohlídka plně nahrazuje fyzickou prohlídku, kterou nelze v této době uskutečnit. Proto prosím o odezvu jen vážné zájemce, kteří mají zájem o nastěhování. Na pouhý požadavek o další prohlídku nereaguji.

Small flat (48 m2) with a garage for a long-term rent: Sunny flat with 2 separate rooms, kitchen, bathroom and separate toilet (for 12.600 CZK per month, including service charges, while electricity is paid separate directly to distributor), at 2nd floor of a modern, safe and calm 5-floor house next to the large green area (Kunraticky forest), public transport (bus and metro C - Chodov), and shopping zone (OC Chodov). Small grocery store, squash/gym and restarants in the immediate neighborhood. Easy access to Park Chodov, D1 highway, and other main transit freeways.

Kitchen and sitting room fully furnished (incl. multiple wardrobes, sofa bed, large combined fridge and freezer, micro-oven with grill, brand new electric cooker with grill/oven, washing machine, carpets).

Separate garage for one car in the object is for rent together with the flat (+990 CZK a month).

Available immediately, for 1 year as a minimum (long-term stay preferred). EU citizens preferred (references requested), no students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142545
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kunratického lesa
🚶 152 m (2 min)
PoštaV Parku
🚘 2 559 m (5 min)
Obchod
🚶 206 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 309 m (5 min)
RestauraceCafé Zátiší
🚶 432 m (5 min)
LékárnaLékárna Flora
🚶 225 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Jižní Město
🚶 145 m (2 min)
Mateřská školaPlay Wisely
🚶 234 m (3 min)
Sportoviště
🚶 571 m (7 min)
Hřiště
🚶 73 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.