Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyCikánkova, Brno - Jehnice, Jihomoravský kraj

Cikánkova, Brno - Jehnice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu Brno-Jehnice - severní okraj Brna. Byt 2+kk v novostavbě rodinného domu. Se samostatným vstupem, byt je zcela oddělen od ostatních prostor domu a zajišťuje absolutní soukromí. Nachází se v exkluzivní části Brna ve velmi klidné lokalitě obklopené překrásnou přírodou. Součástí bytu je předsíň, prostorná kuchyň, obývací pokoj, malá ložnička a koupelna s WC a sprchovým koutem. Bezproblémové parkování. Dostupnost centra autem cca 10min, zastávka MHD 3min (autobus č.70). V blízkosti Globus, sportovní areál, badmindtonová hala, škola, restaurace. Byt se nachází v přízemí RD orientován do zahrady. Byt je částečně zařízen – kuchyňská linka, kombinovaný sporák, lednice, pračka, vysavač atd. Eurookna včetně žaluzií a moskytiér, plovoucí podlahy, topení ústřední. Internetová přípojka.

Byt je vhodný pro pár.

Cena pronájmu je 12000Kč + poplatky za služby 3000Kč, vratná kauce je 12000kč. Byt je volný od 1.12.2021 na libovolně dlouhou dobu (ne trvalý pobyt), pouze pro nekuřáky a nejlépe bez zvířat. Ne RK!

We offer a flat to rent, located in Brno-Jehnice – the north part of Brno. It is a 2+kk flat in a new built family house. The flat has its own entrance, it is totally separated from the rest of the house and it provides absolute privacy. The flat is situated in the ground floor and it is completely surrounded with a garden. It is partly equipped, there is a cupboard, a combined cooker, a fridge, a washing machine, a hoover etc., eurowindows with mosquito nets and roller blinds, floating floor, central heating, there is also an internet connection.

The flat is located in a luxury part of Brno, it is very quiet area surrounded with a beautiful countryside. In the flat there is a large kitchen, one living room, one little bedroom, a hall and a bathroom with a toilet. Parking place is also available.

The distance to the city centre is about 10 minutes by car or you can take a bus number 70, the bus stop is 3 minuts far from our house.

In the proximity there is a hypermarket Globus, a sport centre, a badminton hall, school and a restaurant.

The flat is ideal for a couple.

The price is 12000CZK for rent + 3000CZK for energies, the returnable caution is 12000CZK.

The flat is available from 1.12.2021 for an optional long time. We offer the flat only to non-smokers and we prefer people without pets. No contact of an estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165571
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKleštínek
🚶 231 m (3 min)
PoštaBrno 21
🚘 3 202 m (5 min)
ObchodVečerka Potraviny plus
🚶 512 m (6 min)
BankaRaiffeisen Bank
🚘 3 133 m (6 min)
RestauraceNa Staré
🚶 476 m (6 min)
LékárnaLékarna Vránova
🚘 3 107 m (5 min)
ŠkolaZŠ a MŠ
🚶 170 m (2 min)
Mateřská školaLesní mateřská školka Sýkorka
🚶 790 m (9 min)
SportovištěBadminton Jehnice
🚶 574 m (7 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 476 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.