Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyDlouhá, Praha - Staré Město

Dlouhá, Praha - Staré MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce15 800 Kč


Nabízím svůj dvoupokojový byt k dlouhému pronájmu. B.J. je o své celkové rozloze podl plochy 48m2.Z toho je sklepní kój částečně k dispozici.a to o celkově rozloze 4m2. Přístup je v domu u suterénu do -2 podlaží.A dále též taky "společný balkon", který je spíše k sušení prádel. Toto je po přístupu po podestě v mezaninu a dále vedle ME nevelké byt.jednotky. Tato je ve 3.poschodí i bes výtahu. Pozemek i tvého domu stojí u společného pozemku ve vnitrobloce v celkově větším bytovém objektu, který je původem z Prvorepublikové stavební konstrukce i ze železobetonového monolitického skeletu. Vchod do objektu je spojen ve společném prostoru 2 domů v uceleném objektu bytového domu se 42 BJ. Byt se nachází na adrese v ulici DLOUHÁ na Praze 1. I to současně je dopravně celý komplex v blízkosti Nám.republiky i jeho stanice metra po trase „B“ . Dále je celý orientovaný do společné zahrady , která je nově dostavěná na placené stání jako parkoviště u aut. S metra je současně i výborně upravená výborná dostupnost po celé HL.M.v Praze. Dále je zde k dispozici i zastávka místní dopravy i to tramvaje /Č.5,6,8,15,24/.A dále buď autobusové spoje pod Č.207 i možno je se stavit u vozu TAXI.Z mého bytu je možný výhled do zeleně uvnitř vnitrobloku se sousedy. V bytu se současně nachází dřevěvná podlaha s parketov.vlysy a dále i ker.dlažba. V obývacím pokoji je gauč i 2 židle.i větší jídelní stůl. Dále je v ložnici větší šatní skříň pro uložení obleku i ručních věcí,a téže měkké dvoulůžko pro společné noci. V kuchyňi je spíž.v níž stojí lednice.Vybavení kuchyně je kuchyňskou linkou i el.sporákem. V koupelně je taky vana + umyvadlo.a dále otopný žebřík. Na společné toaletě je potom WC kombi. Byt je volný ihned od podpisu i tvé smlouvy T.j. od dnes 10.7.2019 a je u námi vhodný pouze pro max.počet 2 osob.Jen bez zvířectva i častých společenských návštěv. Vhodný je i pro milenecký pár i nebo tátu s práce poblíž v přilehlém okolí! RK PROSÍME JEŠTĚ NEVOLAT!

PROPOSE ONE´S TWO-ROOM FLAT TO LET/FOR RENT. HOUSING UNIT IS ABOUT AREA FLOOR PLANE CCA 48m2. CELLAR BERTH ABOUT AREA 4m2 IN BASEMENT.AND DISTANCE ALSO BALCONY ABOUT 1m2 WITH ACCES ONESELF STAIRCASE OUT OF MEZZANINE FLOOR. FLAT IS LOCATED IN 3.FLOOR HOUSE.WHICH IS STAND IN LAND IN INTERIORBLOCK IN HOUSINGOBJECT ORIGIN BEARING CONSTRUCTION FROM REINFORCED CONCRETE. ENTRY TO HOUSINGOBJECT IS UNITED WITH DLOUHÁ STREET.AND THE IN IMMEDIATE PROXIMITY OF METRO STATION LINE „B“ ON SQUARE REPUBLIC. IS HERE PERFECT TRANSPORT ACCESSIBILITY AND DO OUT OF SUBWAY OR WITH TRAMCAR NUM.:5,8,24,26,51,54,56.OR DISTANCE TOO WITH BUS NUM.:207,505,511. OUT OF FLAT IT POSSIBLE VIEW IN TO GREEN VEGETATION INSIDE INTERIORBLOCK HOUSE. DISTANCE IS IN FLAT WOODEN FLOOR WITH PARQUET BLOCK. IN LIVING ROOM IS 2 CHAIRS AND EATING TABLE. IN BEDROOM IS LARGER WARDROBE AND ALSO DOUBLE BED. IN ADDITION IS IN FLAT DISTRIBUTE 2 CHEST´S OF DRAWERS FOR POSTPONE ONE´S THING´S. IN KITCHEN NOOK IS PANTRY WITH REFRIGERATOR. NEXT EQUIPMENT IS IT KITCHEN CABINETS AND ELECTRIC COOKER. IN BATHROOM IS BATH AND WASH BASIN.AND DISTANCE LADDER FOR TOWEL. ON THE TOILET IS FLUSH LAVATORY WITH SMALL AND LARGE CISTERN WC KOMBI. FLAT IS FREE FOR ONE OR TWO PERSON´S OR PAIR. REAL ESTATE OFFICE.PLEASE DON´T CALL!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu180118
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.