Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 250 m² bez realitky

Bolevecká, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno • Balkón • Terasa

Měsíční nájemné40 000 Kč

Základní nájemné34 000 Kč
Poplatky za energie6 000 Kč
Vratná kauce40 000 Kč

RD 6+1, 250 m2 užitné plochy, částečně zařízený + 340 m2 udržované zahrady. Vhodný k bydlení i jako sídlo firmy. Lokalita Praha 10 - Horní Měcholupy, Bolevecká 494. V sousedství rodinné domy, delší výhled omezen panelovou zástavbou. Veškerá potřebná infrastruktura (pošta, služby, obchody, …) v dosahu pohodlné pěší chůze. Nájemné 34000,- měsíčně plus poplatky 6000,- Kč.

Spojení. Mimo dopravní špičku lze dojet vozem z Václavského nám. za 12 min. Příjezd z Jižní spojky nebo Průmyslové. Z ní odbočit do Hornoměcholupské. Na kruhovém objezdu odbočit vpravo do Milánské. Po 150 m odbočit vlevo do Bolevecké. Dům je pátou vilkou vpravo od křižovatky Milánská/Bolevecká. V této křižovatce je rovněž stanice autobusů 111, 183, 217, 511, 570 a EUR. Před domem přes silnici dostatek parkovacích míst (kolmo k chodníku).

Dům je levou polovinou rodinného dvojdomu. V přízemí dvě garáže 32 m2. Obývací pokoj s halou 43 m2. Kuchyně 6,5 m2. Dále v přízemí WC, zádveří, komora a terasa. V prvém podlaží 4 ložnice (resp. kanceláře) po 16ti m2, tři z nich s balkonem. Dále koupelna 6 m2 a samostatná toaleta s bidetem. V podkroví pak velká místnost (pracovna, herna dětí, ředitelna) 60 m2 s vlastní koupelnou a WC. V podkroví dále dva přístěnky k ukládání sezónních potřeb.

Zařízení. Vjezd na pozemek bránou se servopohonem a dálkovým ovládáním. V domě nainstalován vícezonový EZS, všechna okna v přízemí opatřena bezpečnostní folií. ÚT i teplá voda na plyn. Dům je vybaven centrálním vysavačem. V zádveří vestavěná dvoudílná skříň, ve všech čtyřech místnostech v prvém podlaží třídílná skříň. Kompletně vybavená kuchyně včetně plynového sporáku, digestoře a myčky. V obývacím pokoji krb z přírodního kamene s plynovou vložkou. Podlahy dlažby a koberce, schodiště masívní dřevo. Do všech místností proveden rozvod TV, telefonu a trubkování pro LAN. Do domu je přivedeno dostatečné množství tel. linek a kabel UPC (vysokorychlostní Internet).

V ceně je údržba zahradní zeleně. Dům je ihned k dispozici. Možno i dlouhodobý nájem. Vhodné jako sídlo firmy s nerušící činností či k bydlení. Domácí mazlíček vítán. Nájemné splatné v běžném měsíci. Kauce ve výši měsíčního nájemného.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192341
Dispozice6+1
Dostupné od25. 5. 2022
Typ budovyCihla
Plocha250
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Balkón
Energie
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu