Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkynáměstí Třebízského, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

náměstí Třebízského, Klecany - Klecany, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 800 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Pronajmeme malý, ale dispozičně velmi dobře řešený byt v centru obce, vhodný pro 1 osobu nebo mladší pár. Byt je téměř kompletně vybavený – hlavní místnost cca 3x6 m, na jedné straně kuchyň + jídelní část, uprostřed pracovní stůl a na druhé straně spaní + sezení.

Vybavení - hlavní místnost: kuchyňská linka (sporák s varnou deskou, digestoř, lednice, kuchyňská váha), jídelní stůl + 2 barové židle, stůl pro PC nebo jako pracovní, klekačka, patro na spaní s matrací (140x200 cm), pohovka, malý stolek, knihovna; předsíň: věšák, botník, šatní skříň, menší skříň, vlastní plynový kotel; koupelna s WC: kompletní vybavení. Dřevěná podlaha nebo dlažba v celém bytě, plastové parapety, žaluzie, záclony, na oknech bezpečnostní fólie. K dispozici sklepní kóje (cca 1,5 m2), v domě kočárkárna.

Dům z roku 2006. Byt se nachází v 1. patře domu, ale okna jsou vzhledem k terénu v přízemí. Dobrá dostupnost na autobus (20 min na metro Kobylisy), menší obchod, zdravotní středisko.

Jen pro vážné zájemce, pronájem minimálně na 1 rok, RK nekontaktovat.

Cena: 8 200,- Kč/měs. včetně poplatků (případné nedoplatky účtovány zvlášť).V ceně připojení k internetu pevnou linkou. Na domě satelit, takže široká nabídka televizních kanálů v ceně (konkrétní nabídku mohu upřesnit). Kauce: 16 000,- Kč.

Volný od ledna 2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu201865
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.