Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyŠtítného, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

Rezervováno
Štítného, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Nabízíme k pronájmu cihlový byt po kompletní rekonstrukci v širším centru Olomouce na ulici Štítného. Byt je dispozičně řešen jako 3+kk o celkové ploše 76 m2. Byt je po kompletní rekonstrukci. Rekonstrukce proběhla v roce 2013 - jednalo se o nové rozvody elektro, voda, topení, plynový kotel, radiátory, nové omítky, dveře Sapeli, nově obložené koupelna a WC + sanita, vybroušení parket, nové podlahové krytiny, nová plastová okna Sulko (dvojsklo). V bytě je nový plynový kotel s nízkýmy provozními náklady na vytápění.

Byt je ve 3.NP, náleží k němu sklep cca 8 m2. U domu je menší dvůr. Jednotlivé místnosti jsou: jídelna spojená s kuchyňským koutem o výměře 20 m2, zde je nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči Whirlpool (myčka, kombin. lednice, mikrovlnka, trouba, plynová varná deska a digestoř). Podlahová krytina je vinyl, posuvné dveře do chodby.

V pokojích o výměrách 22 m2 a 19 m2 jsou zrenovované parkety. Koupelna má plochu cca 6 m2, je zde vana, topný žebřík, umyvadlo se skříňkou a zrcadlová skříňka s osvětlením a plynový kotel. WC je také obloženo obkladem od firmy Rako. Na WC je geberit. V bytě je spížka cca 2 m2. Ve všech obytných místnostech je datová a TV zásuvka. Připojení na internet je řešeno bezdrátově, je zde také možnost Wifi připojení.

Nájemné bez inkasa činí 13500 Kč/měsíc. Inkaso je cca 2500 Kč/měsíc, požadujeme kauci ve výši 2 nájmů. Byt bude volný k nastěhování od 1.5.2020. Tramvajová zastávka je vzdálena cca 200 m. Dostupnost centra je asi 5 minut chůze. Preferujeme nájemce nekuřáky bez domácích zvířat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213258
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.