Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Mezonetový půdní byt s terasou 10m2 nad střechami domů do dvorů, ideální pro pár, k nastěhování od 1.10.2021, v 5.patře s výtahem, sklepem 5 min. od stanice metra B Českomoravská a 2 min od tramvaje. Plná občanská vybavenost v blízkém okolí, krásný park Podvinný mlýn i s cyklostezkou u Rokytky vzdálen 2min.

Nekonformní, atypický, krásný , vybavený byt, půdorys u fotek. Vlastní plynové etážové topení spolu s ohřevem teplé vody. Ve zvýšeném patře ložnice se vstupem na střešní terasu, vestavěným úložným prostorem pod stropem děleným trámovím, koupelnou se záchodem a pračkou, . Ve spodním patře obývací pokoj s plně vybavenou zánovní kuchyní oddělenou trámovím. Celý byt je vybaven až na sedací soupravu - možno po dohodě v jiném provedení dodat, a bez závěsného křesla a dalších drobností. Internet přes UPC nebo O2.

Elektroměr a plynoměr bude přepsán na nájemníka. Není započítáno v zálohách na služby. V zálohách na služby pro 2 osoby je výtah, voda, úklid, popelnice, bezpečnostní kamera v průjezdu, vyúčtování služeb.

Tel.603 420 301

Možnost trvalého bydliště a parkování na modrých zónách. Případně motorka do dvora.

Kauce ve výši 20.000,- Kč. Bez zvířátek !!!

Duplex attic apartment with a terrace of 10 m2 above the roofs of houses in the courtyards, ideal for a couple, to move in from 1.10.2021, on the 5th floor with elevator, cellar 5 min. from the metro station B Českomoravská and 2 minutes from the tram. Full civic amenities in the vicinity, beautiful park Podvinný mlýn and a bike path near Rokytka, 2 minutes away.

Non-conforming, atypical, beautiful, furnished apartment, floor plan with photos. Own gas central heating together with hot water heating. On the upper floor of the bedroom with access to the roof terrace, built - in storage space under the ceiling divided by beams, bathroom with toilet and washing machine,. Downstairs living room with fully equipped new kitchen separated by beams. The whole apartment is equipped except for a sofa - can be delivered in another design by agreement, and without a hanging chair and other small items. Internet via UPC or O2.

The electricity meter and gas meter will be rewritten to the tenant. It is not included in service advances. In the reserves for services for 2 people is an elevator, water, cleaning, trash can, security camera in the passage, billing services.

Tel.603 420 301

Possibility of permanent residence and parking in the blue zones. Alternatively, a motorcycle to the yard.

Deposit in the amount of CZK 20,000. No animals !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217927
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 159 m (2 min)
PoštaZásilkovna
🚶 280 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 40 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 255 m (3 min)
RestauraceLiho12
🚶 109 m (1 min)
LékárnaCithara
🚶 498 m (6 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 280 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 523 m (6 min)
SportovištěKB5
🚶 397 m (5 min)
Hřiště
🚶 228 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.