Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk (47 m2+5 m2 lodžie) v projektu Kaskády Barrandov II, vhodný pro 1-2 osoby.Je téměř kompletně zařízený (kuchyňská linka, vestavěné skříně, dvojlůžko, pracovní stůl, skříňková sestava v obývacím pokoji, pohovka). Byt je trvale prosluněný, orientace oken je na jihozápad. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii. Výhled je do vnitrobloku domu. Dům se nachází v klidné oblasti kousek od Prokopského údolí, 2 minuty od stanice tramvaje Sídliště Barrandov a barrandovského akvaparku. Součástí bytu je sklep (2 m2).

Metro B (Smíchovské nádraží - 12 minut).

Pronájem nabízím na jeden rok s možností prodloužení. Hledám nekuřáky bez domácích zvířat. Byt je k dispozici od 1. května 2020. První nájemné + kauce ve výši 25 000 Kč při podpisu smlouvy, poté platby nájemného a záloh vždy k poslednímu dni v měsíci. Spotřeba el. energie bude hrazena přímo nájemcem.

Zájemce prosím o stručné představení.

A one-bedroom apartment (47 m2+5 m2 balcony) offered for a long-term rental, suitable for one-two persons. Almost fully furnished (kitchenette, fitted wardrobes, double-bed, working desk, sofa).Facing south-west, the aparment is very bright throughout the day. A spacious balcony can be accessed from the living room. Very quiet area, within walking distance of Prokopské údolí, two minutes to the tramstop (Sídliště Barrandov). Metro B (Smíchovské nádraží - 12 minutes).

I am the owner of the appartment and offer a one-year rental agreement (renewable). Priority will be given to non-smokers without pets. The apartment is available as of 1 May 2020. First rent + deposit (25 000 CZK) are due when signing the contract; thereafter, monthly payments by the last working day of the month. Electricity bills will be paid by the tenant directly.

If interested, please include a short self-introduction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu221381
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.