Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyBělocerkevská, Praha - Vršovice

Bělocerkevská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 574 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt 3+KK se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v ulici Bělocerkevská, Praha - Vršovice. Interiér domu je kompletně zrekonstruován (nová el, stoupačky, výtah, okna, dveře). V těsné blízkosti nákupní centrum Eden, zastávka TRAM / BUS se spojením do centra Prahy nebo zástavku metra. Oblast bez parkovacích zón včetně plné občanské vybavenosti. Byt prošel v roce 2013 celkovou rekonstrukcí. Nájemci je k dispozici kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, myčka, MW), plynová varná deska. Jinak je byt nevybavený!

V bytě je rozveden vysokorychlostní internet (možnost připojení za 300 Kč/měs bez závazku uzavírat smlouvu na dobu určitou!). V suterénu domu je dále k dispozici sklep, kolárna, sušárna + u vchodových dveří do domu kočárkárna. Vše pod bezpečnostním uzamčením. Nájemné činí 19.000,-Kč + záloha na služby pro dvě osoby 2574,-Kč (tři osoby 3.302,-Kč, 4 osoby 4.030,- Kč). Elektřina a plyn se převádí na nájemce (zálohy za oboje cca 1000/měs). Vratná kauce 30.000,- Kč. Volné ihned. Preferuji dlouhodobé nájemce.

Flat to rent after general reconstruction. Available immediately.

Its disposition changed to two separate rooms and living room with kitchen corner. The flat is not fully furnished, but microwave oven, dishwasher and washing machine incl. Great public transport accessibility: Bus stop 100m and tram stop nearby (direct to the centre). All services and facilities in a close vicinity: kindergarten, elementary school, secondary schools. Shopping Mall Eden 300m by foot, Swimming pool nearby. There is a cellar, an oast and a bicycle storage for use in the groundfloor of the house.

Ideally for a couple with children (up to 4 people). Price 19000 + 3574 fees for two tenants (energies included). 19000 + 5030 CZK for 4 tenants. Deposit 30 000 CZK. There is fast internet in the house, individual contract.

No estate agencies!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu223100
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.