Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Husitská, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o výměře 62 m2 na Praze 3-Žižkov. K bytu je garážové stání přímo v domě. 8 minut autobusem do Náměstí Republiky. Byt je situován ve 1. NP renovovaného rezidenčního objektu. Byt se sestává ze vstupní předsíně, prostorného světlého obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem). V obývacím pokoji se nachází rozkládací sedací souprava, konferenční stolek a komoda. Ložnice je vybavena manželkou postelí a prostornou vestavěnou skříní. K dispozici je dále koupelna s vanou a samostatná toaleta.Tento byt je zařízený. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Dům se nachází jen pár metrů od Žižkovského/Karlínského tunelu, je pěší a cyklistický tunel pod kopcem Vítkovem v Praze spojující Karlín s Žižkovem. Autobusová zastávka "Tachovské náměstí" přímo před domem. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - kavárny, restaurace, supermarkety, pošta, banky. Obchodní centrum Flora a Sportovní centrum Olšanka s plaveckým bazénem a posilovnou 10 min. chůze.

Apartment 2 +kk to rent of ​​62 m2 in Prague 3-Zizkov. The apartment has a garage in the building. It takes 8 minutes by bus to Namesti Republiky. The apartment is situated on the 1st floor of a residential building. The apartment consists of an entrance hall, spacious bright living room with fully equipped kitchen (hob, oven, microwave, fridge / freezer). The living room has a sofa, coffee table and dresser. The bedroom is equipped with a double bed and a spacious built-in wardrobe. There is also a bathroom with bath and separate toilet.This apartment is furnished. The building is located just a few meters from the Zizkov / Karlin tunnel, it is a pedestrian and bicycle tunnel under the hill Vitkov in Prague connecting Karlin and Zizkov. Bus stop "Tachovské náměstí" directly in front of the house. In the surroundings you will find a lovely neighbourhood - cafes, restaurants, supermarkets, post office, banks. Flora Shopping Center and Olšanka Sports Center with swimming pool and gym 10 min. walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu228794
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha62
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 0 minut pěšky
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 41 m (0 min)
PoštaPraha 32
🚶 397 m (5 min)
Obchod
🚶 90 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 441 m (5 min)
RestauraceTaiko Ramen Bar
🚶 17 m (0 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 395 m (5 min)
Škola
🚶 270 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 511 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 270 m (3 min)
Hřiště
🚶 648 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.