Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyJečná, Praha - Nové Město

Ječná, Praha - Nové MěstoVybaveno • Výtah
Cena9 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 289 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+kk v 5. podlaží budovy s výtahem. Dům se nachází v horní části ulice Ječná, mezi Karlovým náměstím a I. P. Pavlova. V těsném okolí je k dispozici kompletní infrastruktura centra města a všechny památky jsou dostupné v pěší vzdálenosti. Svojí polohou a excelentní dostupností MHD (5 min pěšky ke stanicím metra B a C) je byt vhodný jak k bydlení v centru, tak k investici.

Je tvořen prostorným obývajím pokojem spojeným s kuchyňslkm koutem a jídelnou s orientací do klidného vnitrobloku. Byt má dále dva neprůchozí pokoje s orientací do ulice, koupelnu se sprchovým koutem, WC a bidetem, komou a technickou místností, kde je umístěn plynový kotel a pračka. Na ploše celého bytu jsou dřevěné parkety a vestavěné skříně v ložnicích. Kuchyň je vybavená značkovými spotřebiči.

Rozměry pokojů: Obývací pokoj + kk - 30.1m, Pokoj 1 - 30.2m, Pokoj 2 - 19.7m, Chodba 15.2m, Koupelna s WC - 7.3m

I am offering for sale a 3 + kk apartment on the 5th floor of a building with an elevator. The house is located in the upper part of Ječná Street, between Charles Square and I. P. Pavlova. The complete infrastructure of the city center is available in the immediate vicinity and all monuments are within walking distance. Due to its location and excellent public transport accessibility (5 minutes walk to metro stations B and C), the apartment is suitable for both living in the center and for investment.

It consists of a spacious living room connected to the kitchen and dining room with an orientation to a quiet courtyard. The apartment also has two separate rooms facing the street, bathroom with shower, toilet and bidet, pantry and utility room, where there is a gas boiler and washing machine. The whole apartment has wooden parquet floors and built-in wardrobes in the bedrooms. The kitchen is equipped with branded appliances.

Living room + kk - 30.1m, Room 1 - 30.2m, Room 2 - 19.7m, Hallway 15.2m, Bathroom with toilet - 7.3m

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236428
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha106
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.