Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyRadyňská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Radyňská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v přízemí činžovního domu v Plzni v těsné blízkosti Mikulášského nám. v lokalitě s bezvadnou dostupností a občanskou vybaveností. Byt je o 2 samostatných místnostech s výhledem do ulice (lino, garniž, závěs, zásuvka, síň se zádveřím a kuch. linkou (nový el. sporák s troubou, pračka, digestoř, mikrovlnka, varná konv., lednice v.80cm), koupelna a WC (sprch.kout, umyvadlo, WC kombi), domovní zvonek v bytě, vlastní schránka. Za domem zahrádka s posezením. Vytápění centrální (Plzeňská teplárenská), měření energií samostatně. V domě není zaveden plyn. Poplatky zahrnují zálohy na elektřinu, vytápění, vodné, stočné, vyúčtování spotřeby externí firmou a úhradu služeb: svoz odpadu, domovní anténa TV, úklid a energie spol. prostor. (BJ48803)

To let a small flat on the ground floor of a reconstructed house in the wider center of Pilsen (10min. walk to center of town), location with excellent public transport connectivity and all necessary shops /offices/public services at hand. The flat includes 2 separate bedrooms (street view, furniture can be moved in according to individual needs of tenant), entrance and corridor with newly furbished kitchen (electric stove, oven, micro-wave oven, washing-machine, refrigerator), bathroom (WC, shower, sink), door bell, letter box. Newly furbished garden in the back of the house. We prefer non-smokers. No pets allowed. Rent 6500CZK/month, services 1500CZK/month include central heating, water, cleaning and maintenance of shared corridors/garden, TV sockets. Tenant has individual agreement for electricity delivery (ČEZ /other) or internet/telephone (O2 socket in the flat). Guarantee payment: 1 monthly rent (2 monthly rents for foreigners). Rent agreement minimum one year. Feel free to communicate in EN/DE/CZ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu239948
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDMikulášské náměstí
🚶 114 m (1 min)
PoštaPlzeň 27
🚶 660 m (8 min)
Obchod
🚶 142 m (2 min)
BankaRaiffeisen bank
🚘 990 m (3 min)
RestauracePizzeria & restaurant Mikulášská
🚶 29 m (0 min)
LékárnaLékárna na Slovanské
🚶 258 m (3 min)
ŠkolaCírkevní gymnázium
🚶 169 m (2 min)
Mateřská škola
🚘 911 m (3 min)
SportovištěLokomotiva Plzeň
🚘 1 112 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 257 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.