Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyOcelářská, Praha - Vysočany

Rezervováno
Ocelářská, Praha - VysočanyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Pronajmu krásný byt v novostavbě ve Vysočnech vedle O2 Areny. Lokalita má plnou občanskou vybavenost (metro, bus, tram i vlak na dosah), nakupni galerie Harfa a Fenix. Popis bytu: velká předsín, toaleta s umyvadlem, obývací pokoj s uzavíratelnou kuchyní a extra místností pro uložení potravin, koupelna s druhym wc a vanou (vyhřívaná podlaha), ložnice, terasa. Kuchyň, koupelna,toaleta a předsíň má dlažbu, ostatní prostory plovoucí podlahy. Přes oba pokoje je vstup na velkou terasu. Výhled z terasy je do zeleně a parku. Objekt má vlastní hřiště a odpočinkové prostory. Přímo u budovy je napojení na cyklo stezku. Možnost pronajmu parkovacího stání. Byt je částečně zařízen, tzn.kuchyňská linka, lednice, myčka, digestoř, manželská postel, skříňe.

For rent a beautiful brand new apartment in a new building next to the O2 Arena in Vysočany.Shopping and entertainment facilities are located within a leisurely walking distance, as well as the neighbouring greenery (metro, bus, tram and train to reach). Large hallway, toilet, living room with kitchen and extra rooms for food storage, bathroom with toilet and bath (heated floor), bedroom, terrace. Kitchen, bathroom, toilet and hallway with tiled floors, other rooms have wooden floors. Through both the room is the entrance to a large terrace. Possibility to use the storage place and rent parking place.View from the terrace to the park.Object has its own playground and recreational areas.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu243057
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.