Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyBaarova, Praha - Michle

Baarova, Praha - MichleMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Balkón 20 m²
Měsíční nájemné42 000 Kč

+ Poplatky za služby9 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce84 000 Kč


Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 4+kk (110 m2) se 2 koupelnami, 2 balkony, technickou místností a sklepem v luxusním bytovém projektu Rezidenční park Baarova, Praha 4, ul. Baarova. Výhled z většiny pokojů na jih do klidného a krásného Baarova parku či do tichého vnitrobloku s fontánou!! Kuchyňská linka včetně spotřebičů Siemens (lednice, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř), vestavěné skříně v chobě, ložnici i dětském pokoji, podlahové vytápění v koupelně, dřevěné podlahy. Byt se nachází v uzavřeném areálu s 24hodinovou recepcí a ostrahou, vstupy jsou chráněny kartovým a kamerovým systémem. Vnitroblok tvoří upravená zeleň, vodní fontánky a dostatek prostoru pro relaxaci (horolezecká stěna, dětské hřiště). Výjimečné místo přímo u Baarova parku s vodní fontánou a jezírkem, přitom s výbornou dopravní dostupností do centra města. V místě je veškerá občanská vybavenost ideální i pro rodiny (supermarket Albert, dm drogerie, lékárna, pošta, čistírna, wellnes a fitness Balance Club Brumlovka, základní a mateřská škola, restaurace, kavárny, cukrárna, apod). K bytu náleží 2 parkovací stání v podzemní garáži. Pouze pro přímé zájemce, realitní kanceláře nevolat.

We rent new apartment 4 + kk (110 m2) with 2 bathrooms, 2 balconies and handy wash room in luxury project Residential park Baarova, Praha 4, Baarova street. View from most of the rooms is south facing to the quiet and beautiful Baarův Park, other rooms look out to the quiet courtyard with a fountain! Kitchen with Siemens appliances (fridge, oven, hob, microwave oven), built-in wardrobes in the bedroom, corridor and kids room, floor heating in the bathrooms, hardwood floors, etc. The apartment is located in a gated complex with 24-hour reception and security, inputs are protected by CCTV and key card. The courtyard has been transformed into green areas, water fountains and plenty of space for relaxing (climbing wall, playground). Exceptional location right by Baarův park with a fountain and a pond, yet with excellent transport links to the city center. The place has all the amenities (supermarket Albert, dm drugstore, pharmacy, post office, dry cleaning, wellness and fitness Balance Club Brumlovka, primary and nursery schools, restaurants, cafes, pastry shop, etc). 2 parking spaces available in the underground garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu245867
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 8. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 20 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 193 m (2 min)
PoštaPraha 46
🚶 392 m (5 min)
ObchodHana Trading
🚶 239 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 397 m (5 min)
RestauraceDock House
🚶 179 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 275 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Elišky Krásnohorské
🚶 570 m (7 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 441 m (5 min)
SportovištěBalance Club Brumlovka
🚶 443 m (5 min)
Hřiště
🚶 103 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.