Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkySeifertova, Praha - Žižkov

Seifertova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby3 137 Kč


Útulný a světlý byt 1+1 (44 m) na Žižkově u stadionu Viktorie (Seifertova 16), jen pár minut chůze od Parukářky, Vítkova a Riegrových sadů. Díky specifické dispozici je byt ideální pro singl osobu s občasnými návštěvami, pro dva lidi není vhodný, protože postrádá jakékoli soukromí.

4. patro s (novým) výtahem, všechna okna do vnitrobloku, orientace na jihozápad. Část příčky mezi pokojem a kuchyní je odstraněná. V bytě je prostorná komora, malá koupelna se sprchovým koutem po celkové rekonstrukci v létě 2021, WC zvlášť. Byl je komplet vybavený: kuchyňská linka s nádobím, kombinovaný elektrický /plynový sporák, myčka, mikrovlnka, lednice, pračka, kuchyňský stůl + 4 židle, sedací souprava (rozkládací), rohový stůl na PC, vestavěné skříně, patro na spaní se zdravotní matrací, knihovna, komoda, TV + settop box + DVD rekordér, Vodafone internet, pro audiofily pod podlahou kabely na reprobedny, vysavač. Vstupní dveře s bezpečnostním zámkem, plynové topení waw. Žebřík na spací patro lze sundat a mít tak přes den k dispozici více otevřený prostor. K bytu patří sklep. (piano na fotce k vybavení bytu nepatří)

Strategicky ideální poloha: V přízemí domu jsou potraviny Žabka (otevřeno denně 6-11 hod), hned za rohem Lidl, tramvají 3 zastávky (nebo 15 min pěšky) na Václavské náměstí, Masaryčku, náměstí Republiky, Florenc, Floru atd. Hlavní nádraží v docházkové vzdálenosti. Byt je volný od 1. října, případně po dohodě i dříve. Pouze dlouhodobý pronájem, pouze nekuřáci bez domácích zvířat.

Více info na roman.zvaric@gmail.com, 777 229 699.

Cosy and bright 1+1 (one bedroom) apartment (44 m2) in Zizkov near the Viktoria football stadium (Seifertova 16), just a few minutes on foot to parks Parukářka, Vítkov and Riegrovy sady. Due to a specific layot the flat is ideal for a single person (with occasional visits) but it´s really not convenient for 2 people.

5th floor with new elevator, all windows facing the courtyard, southwest orientation. Part of the wall between the living room and the kitchen was removed, there´s a spacey storeroom, small bathroom with a shower (completely reconstructed in summer 2021) and a separate toilet. The apartment is fully equipped: the kitchen unit, electric stove, dishwasher, microwave, fridge, washing machine, kitchen table + 4 chairs, sofa (folding), PC corner table, built-in wardrobes, sleeping loft with medical mattress, TV + settop box + DVD recorder, Vodafone internet, vacuum cleaner, for audiophiles loudspeaker cables under the floor. Door with a security lock, gas heating. The flat comes with a cellar. (the piano on the photograph belongs to the current tenant and won´t remain in the flat)

Strategically perfect location: On the building ground floor there is Žabka foodstore (open daily 6am -11pm), Lidl supermarket just around the corner, 3 tram stops (or 15 min on foot) to Wenceslas Square, Masaryk Square, Florenc, Flora etc. Walking distance to the Main (train) Station. The apartment is available from October 1st, possibly earlier. Long-term rental only. No pets. No smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu250039
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha44
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDViktoria Žižkov
🚶 160 m (2 min)
Pošta
🚶 269 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 12 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 296 m (4 min)
RestauraceHarmonie
🚶 27 m (0 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 152 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 43 m (1 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 305 m (4 min)
Hřiště
🚶 526 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.