Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Rezervováno
Štítného, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby640 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dlouhodobý pronájem bytu ve Štítného 16, Praha 3, od 1.2.2020. Jedná se o byt č.7, garsoniéra o výměře 30 m². Byt sestává z místnosti s kuchyňským koutem, kde je umístěno patro na spaní. K dispozici je lednice a sklokeramická dvouplotýnka. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem a přípojkou na pračku. V hlavní místnosti jsou dřevěné lakované vlysy, v příslušenství a chodbě dlažba. Nová dřevěná okna. Vytápění bytu elektr. přímotopy, ohřev teplé vody zajištěn vlastním elektr. bojlerem, umístěn na WC. Nad koupelnou je úložný prostor. V bytě není zaveden plyn.

Pro nájemníky je k dispozici zelená, opalovací pláž - střešní zahrada objektu a po dohodě s majitelem využívání střešního bazénu v letních měsících 05-09.

V domě jsou dva nebytové prostory. Knihkupectví Volvox Globátor a hospůdka u Habásků.

Lokalita je velice dobře dostupná do centra města - 5 min MHD od Václav.nám., nedaleko park Vítkov a Parukářka. Nájemné: 12.500,- Kč/měs.+ služby dům 390,-Kč/os/měs + záloha na vodné/stočné 250,-Kč/os.měs. Elektřina se převádí na nového nájemce. Plyn v bytě zaveden není. V domě je možné třídit odpad zdarma.

Kauce ve výši 20.000,-Kč. Byt bude VOLNÝ od 1.2.2020. Včasná rezervace - složení zálohy/kauce ihned po prohlídce bytu. Prohlídky možné v době mezi 8:00-17h. Nejbližší možný termín prohlídky bytu je 3.12.2019 ve 14 a v 16h. Napište nám email s návrhem termínů Vašich možností prohlídek a krátké info.Preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky.Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,..apod Neplatíte provizi = přímý majitel:)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu261197
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.