Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyZelenečská, Praha - Hloubětín

Zelenečská, Praha - HloubětínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk v 2. podlaží (nad přízemím) cihlového domu, celková plocha 55 m2, 350m od metra trasy B, stanice Hloubětín. Jedinečná dispozice bytu zajišťuje výhled z obou pokojů do zeleně na opačnou stranu než je Kolbenova ulice a tudíž absolutní klid. Byt vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka na nádobí, varná deska, trouba, lednice, mrazák). Nadstandardní vybavení bytu: bezfalcové dveře Sapeli, spotřebiče Elektrolux, zařizovací předměty Hansgrohe, Laufen, vchodové bezpečnostní dveře, vestavěné skříně. Koupelna s vanou /připraveno na použití i jako sprchový kout/, WC zvlášť. Plovoucí podlahy. Ústřední vytápění. Rozvody pro kabelovou televizi a internet ve všech pokojích (+ UPC v domě). K dispozici dvě sklepní kóje. Úklid společných prostor v tomto domě zajištěn (součástí poplatků). Bezproblémové parkování na ulici. Výborné dopravní spojení. K nastěhování ihned. Elektrika k převedení na nájemníka, úhrada dodavateli dle spotřeby. Foto je po uskutečněné rekonstrukci, mezitím byt obýval pouze jeden nájemník, který se teď stěhuje. Možnost uhradit 2 měšíční vratnou kauci výhodou.

Completely renovated 2+kk flat of 55 sqm in the apartment house, 350m to metro station Hloubetin /line B/. Quiet flat surrounded by green (both rooms oriented away from Kolbenova street) is equipped with kitchen unit with appliances including dishwasher. High standard equipment: Hansgrohe, Laufen fitments, Electrolux, Mora appliances. Bathroom with combined shower & bathtub; Separate rest room with toilet. Floating floor. Cable TV/internet available. 2 cellars at your disposal. No issue parking on the street. Great commuting to city center. Photo after reconstruction, only one tenant was occupying flat in the meantime, now moving out. Possibility to cover 2 months deposit is a plus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu264263
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDHloubětín
🚶 273 m (3 min)
PoštaPraha 94
🚶 397 m (5 min)
Obchod
🚶 198 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 379 m (5 min)
RestauraceHavana Club
🚶 294 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚶 216 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tolerance
🚶 145 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská - odloučené pracoviště Sadská
🚶 255 m (3 min)
Sportovištěbazén Hloubětín
🚶 592 m (7 min)
Hřiště
🚶 183 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.