Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyProkopská, Praha - Malá Strana

Prokopská, Praha - Malá StranaMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 835 Kč


Krásný, plně zařízený byt 2+kk, druhé patro rekonstruované historické pavlačové budovy bez výtahu v perfektní lokalitě Prahy 1 – Malá Strana. K příjemným procházkám vybízejí nedaleké Petřínské sady s úžasnými zahradami nebo ostrov Kampa, v blízkosti bytu cyklostezky. Bydlení poblíž proslulých historických památek. Byt prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním původních prvků a dřevěných podlah. Byt se nabízí zařízen a plně vybaven nábytkem včetně TV a rozkládací pohovky v obývacím pokoji. Kuchyňská linka s lednicí, mrazničkou, myčkou, sklokeramickou deskou, troubou a mikrovlnkou. Koupelna s vanou a toaletou. Mimořádně velké úložné prostory - v chodbě zabudovaná odkládací skříň a velký botník, velký skleník, v ložnici velká šatna a knihovna, dále je v bytě komora a technická místnost, kde je pračka, sušička, další úložné prostory a kondenzační kotel. Kabelový internet i wifi k přihlášení. Autobusová a tramvajová zastávka Malostranské náměstí 1 minuta chůze od domu. Poplatky se hradí zvlášť, kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Zálohy na energie1750,-Kč (přepis na nájemce) a poplatky v domě 1835,-Kč za 1-2 osoby. Krásný a útulný byt, nutno vidět.

Beautiful, fully furnished apartment 2 + kk, second floor in renovated historical gallery building located in the perfect location in Prague 1 - Malá Strana. The pleasant walks nearby Petrin encouraged with amazing gardens or the island of Kampa, near the flat cycle paths. Living close to the famous historical monuments. The apartment was completely renovated, keeping the original wood floors. The apartment is offered fully furnished including TV and a sofa bed in the living room. Kitchen with refrigerator, freezer, dishwasher, stove, oven and microwave. Bathroom with bath and toilet. Extremely large storage space - built in the hallway storage cupboard and a large shoe, large greenhouse, large walk-in closet in the bedroom and library, as well as in the apartment room and utility room where the washing machine, dryer, additional storage space and condensing boiler. Cable internet and wifi available. Bus and tram stop Lesser Town Square, 1 minute walk from the house. Fees are paid separately, 1750,-Kc energies and 1835,-Kc house fees, deposit of two months rent. Beautiful and cozy apartment, neccessary to see personaly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu268004
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 171 m (2 min)
PoštaPraha 011
🚶 314 m (4 min)
Obchod
🚶 51 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 227 m (3 min)
RestauraceEl Centro
🚶 37 m (0 min)
LékárnaFragnerova lékárna U Černého orla
🚶 378 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Karmelitská
🚶 174 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚶 470 m (6 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 612 m (7 min)
HřištěPod Karlovým mostem
🚶 469 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.