Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyNová Pasířská, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Nová Pasířská, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 750 Kč

+ Poplatky za služby1 250 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velký byt 1+1 (45 m2) v zatepleném a udržovaném paneláku s novým výtahem. V bytě je obývací pokoj o rozměrech 7 m x 3,5 m s plovoucí laminátovou podlahou, částečně přepažený na obývák + ložnici. Kuchyň s linkou, s integrovaným jídelním stolem, s myčkou na nádobí a s moderní elektrickou troubou s plynovými vařiči. V předsíni, koupelně a v kuchyni je dlažba. Okna jsou plastová se žaluziemi. Dále je v bytě komora a lodžie. Parkování před domem.

Byt se nachází v centru Jablonce nad Nisou, v bezprostřední blízkosti je park, in-line dráha, děstké hřiště, tramvaj do Liberce 50 m, nádraží ČD 100 m, autobusy MHD i linkové 150 m. V blízkém okolí je školka, gymnázium, poliklinika, lékárna, obchody, čerpací stanice, obchodní centrum Kaufland (500 m).

Nájem 6750 Kč + 1250 Kč služby.

Kauce 8000 Kč + měsíční platba předem.

Byt bude volný od 01/10/2014.

Great apartment 1+1 (45 m2) in thermally insulated and maintained block of flats. The apartment has a large living room measuring 7 mx 3.5 m with a floating laminate floor. The living room is partly separated into a living room + bedroom. Kitchen with dishwasher and electric oven with gas cooker. Storage room and balcony. Plastic windows with blinds. Free parking next to the building.

The apartment is located in the downtown of Jablonec near a parc, children playground, streetcar station to Liberec 50 m, railway station 100 m, bus stop 150 m. Vicinity of a kindergarten, school, clinic , pharmacy, shops, petrol station, shopping center Kaufland (500 m).

Rent CZK 6750 + CZK 1250 services.

8000 CZK deposit + rent in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu270833
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.