Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyDvacátého osmého pluku, Praha - Vršovice

Dvacátého osmého pluku, Praha - VršoviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Velmi útulný byteček ve Vršovicích po celkové rekonstrukci s velkou terasou. Jedná se o jednopokojový byt v 6. patře s kuchyňskou linkou z IKEA, indukčním vařičem a ledničkou. V pokoji se dále nachází velká šatní skříň s posuvnými dveřmi. Na podlaze je vinylová plovoucí podlaha. Přes velké francouzské okno je z pokoje vstup na terasu (cca 7m2), ze které je krásný výhled do parku a směrem na žižkovskou věž. V létě si zde můžete vychutnat ranní snídani, odpolední kávu nebo si večer připravit steak na grilu. Nikdo Vás zde nebude rušit.

Koupelna byla také zcela zrekonstruována. Obsahuje sprchový kout, WC, umyvadlo, skříňky a pračku. K bytu náleží sklep. Dům je po výměně oken, je nově zateplen a má nový výtah. V blízkém dosahu se nachází MHD a NC Eden. Byt je vhodný pro 1 osobu, plocha 28 m2 je včetně terasy. Preferuji nájemníka/ci nekuřáka a bez domácích mazlíčků. Kauce - 1-2 nájmy.

Byt je volný okamžitě. Prohlidky jsou možné po dohodě, ideálně ve středu 29.1.2020 mezi 17.00-19.00.

Rozpis veškerých měsíčních plateb - nájemné činí 11.500 Kč, platby na účet společenství cca 1.330 Kč, zálohy na elektřinu 1000 Kč (včetně vytápění a ohřevu vody), případně lze převzít UPC internet (560 Kč) - není podmínkou.

V případě zájmu mi, prosím, napište a uveďte pár základních informací o sobě a o době, po kterou byste chtěli byt využívat. Uveďte, v jakém čase je pro Vás prohlídka vhodná. Následně se s Vámi telefonicky nebo emailem spojím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu282136
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 8 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.