Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 376 m² bez realitkyNemocniční, Krásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký kraj

Rezervováno
Nemocniční, Krásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Město Krásná Lípa nabízí k prodeji rodinný dům čp. 538 v dispozici 4+1 a 3+1 na parcele 242/1 o výměře 376m2 v k.ú. Krásná Lípa . Dům je podsklepený, v přízemí se nachází vstupní chodba a byt č.1 - koupelna, kuchyně a tři pokoje. V patře se nachází byt č.2 - koupelna, kuchyně a čtyři pokoje. Patro je přístupné po schodišti. Dále se v objektu nachází rozlehlé půdní prostory vhodné k vytvoření podkrovního bytu. Každý byt má samostatné etážové topení na pevná paliva (uhlí, dřevo), teplá voda je zajištěna el. bojlery. Objekt je napojen na splaškovou kanalizaci a vodovod. Na dvoře se nachází zděná kůlna.

Průkaz energetické náročnosti budovy je zpracováván.

Bytový dům se nachází nedaleko centra města Krásná Lípa, přesto se jedná o klidnou oblast. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. V pěší dostupnosti jsou veškeré obchody, lékárna, lékaři, autobus, vlak, škola a školky.

Kupní cena k jednání činí 1 000 000 Kč. Více informací o prodeji poskytne vedoucí odboru majetkové a civilně správního. Konečná fáze prodeje podléhá schválení Zastupitelstvem města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu283363
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha376
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíObecní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.