Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkySlovinská, Praha - Vršovice

Slovinská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


RK NEVOLAT!!! Nabízím k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt v ulici Slovinská 6, Praha Vršovice. K dispozici nejdříve od 15. 8. 2022. Jedná se o 1+kk s výměrou 27 m2, nacházející se ve třetím patře činžovního domu bez výtahu. Byt je vhodný pro jednoho, maximálně dva nájemníky. Byt tvoří obývací pokoj s kuchyňskou linkou, předsíň, koupelna s WC a malá komora. K bytu náleží čistá a uzavíratelná sklepní kóje (5 m2), kterou lze využít k uložení kola a jiných sportovních potřeb.

Byt je velmi světlý, orientovaný na JV s velkým špaletovým oknem, které vede do klidného vnitrobloku. Součástí kuchyňské linky jsou spotřebiče značky Electrolux (lednice, varná deska, digestoř, pračka). Byt je vybavený, tj. včetně postele z masívu, jídelního stolu. Celkovou rekonstrukcí prošla i koupelna se sprchovým koutem. Bezpečnostní vstupní dveře, kvalitní plovoucí podlaha značky Egger, vytápění WAW, elektrický kotel na ohřev vody, provedena revize plynu a elektřiny.

Poplatky (ve výši 2000,- Kč měsíčně) zahrnují internet, vodu a služby v domě. Platby za plyn a elektřinu budou hrazeny dle skutečné spotřeby (zálohy 1500,- Kč měsíčně). Domácí zvířata a kuřáci nejsou vítáni.

Newly renovated apartment located in Slovinská 6 street, Praha Vršovice. Rental available since August 15, 2022.The apartment is 27 m2 and is suitable for 1, maximum 2 persons. It is on the 3rd floor without elevator consisting of dining room with kitchen, hall, bathroom and wardrobe and cellar (5 m2).

The apartment is spacious and bright, the view leads to a quiet yard. The new kitchen has Electrolux appliances (fridge, stove, hood, washing machine). The bathroom is equipped with shower. Safety door, first quality flooring Egger, local heating (WAW) and electrical boiler for hot water. The apartment is rented with bed, wardrobe, table and chairs.

Fee 2000,- CZK monthly includes internet, water and other building services. Gas and electricity are paid separately (advance at 1500,- CZK monthly) based on actual consumption. Pets and smoking are not allowed. There is a returnable deposit of 14.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu285837
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 8. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlovinská
🚶 116 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 557 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 120 m (1 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 295 m (4 min)
RestauraceMoravská půda
🚶 21 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 332 m (4 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 199 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 233 m (3 min)
Sportoviště
🚶 445 m (5 min)
Hřiště
🚶 135 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.