Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 162 m² bez realitkyLutín - Třebčín, Olomoucký kraj

Lutín - Třebčín, Olomoucký kraj
Cena2 744 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 637 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý prodej od majitele posledního řadového rodinného domu č.p. 266 na parcele č. st. 310, zastavěná plocha 96 m2, parcela č. 204/19 - zahrada 334 m2, k. ú. Třebčín. Jedná se o novostavbu s dvěma podlažími s užitnou plochou 162 m2. Dosažitelnost od Olomouce 13 km, od Prostějova 11 km. Dobré vlakové i autobusové spojení. V blízkosti Přírodní park Velký Kosíř a lázně Slatinice. Pozemek není oplocen. RD je zděný a zateplený s velmi úspornou energetickou náročností budovy. Nemovitost je připojena na inženýrské sítě, veřejný vodovod a kanalizaci. Má plynový rozvod a vlastní kombinovaný kotel. Stavba je kolaudována s nutností dokončit části vnitřního interiéru dle přání nových majitelů. První podlaží: chodba, koupelna s WC, hlavní obývací místnost (spojena s kuchyní a jídelnou). Druhé podlaží: 3 ložnice, koupelna s WC, šatní prostor.

Direct sale from the owner of the last attached house no. 266 on the plot no. st. 310, built-up area 96 m2, plot no. 204/19 - garden 334 m2, cadastral area Třebčín. It is a new built house with two floors with usable area of 162 m2. Good accessibility with bus and train (Olomouc 13 km, Prostějov 11 km). In the neighbourhood there is a Protected area of Velký Kosíř a spa Slatinice. The land is not fenced. The house is bricked and isolated (the building is energetically highly economic). The realty is connected to all engineering nets as public water supply, sanitation, gas, electricity. The house had obtained the final building approval but there is a need to finish parts of the interior according to the wishes of the new owner. First floor: hall, bathroom with toilet, main living room (connected with kitchen and dining room). Second floor: 3 bedrooms, bathroom with toilet, cloak room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu286961
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha162
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.