Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 24 m² bez realitkySpodní, Praha - Lahovice

Spodní, Praha - LahoviceVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu garsonieru v prvním patře vily se samostatným vchodem a terasou viz uvodní foto-přístup na tersu je přez chodbu.Garsonka a celý dum nedávno prošel nákladnou rekonstrukcí.Okna plast směr jihovýchod. V bytě je internet-Wi-Fi+ Ups HD 250 Tv stanic. Smíchovské nádraží 10min,Václavské nám 30min-autobusová zastávka Lahovice je 150m.Interval ve špičce cca 4min,noční autobus.Garsoniéra je kompletně vybavená včetně nové lednice+pračka,televize,letiště které má polohovatelné rošty-k nastěhování ihned. Městský vodovod.Ustřední topení. Naprosto bezpečná a klidná lokalita s nulovou kriminalitou.

300m od Vltavy+cykloztezka centrum Prahy-Karlštejn,Inline.Vhodné spíše pro jednu osobu.Děti ne,pes ne- jiná zvířátka po dohodě není problém.Zahrada není k dispozici. Celková cena za měsíc včetně internetu a Ups je cca 8000kč.Pro více info mě neváhejte kontaktovat.Jsem majitel nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu287240
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha24
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.