Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 146 m² bez realitkyNa Loukoti, Praha - Vokovice

Na Loukoti, Praha - Vokovice
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


K dlouhodobemu pronajmu nabizim novy pudni byt na Praze 6, Vokovice, 1 minutu dochozi vzdalenost na stanici metra Veleslavin. Velikost bytu je 146 m2 – 4+1+kk+galerie.

Popis - 3 nepruchozi loznice, 1x koupelna se sprchovym koutem a se zachodem, 1x koupelna s vanou, 1x samostatne WC, obyvaci pokoj s jidelnou a plne vybavena kuchyne, samostatna satna s vestavenymi skrinemi, spis, drevene podlahy masiv dub a teak,vstupni bezpecnostni dvere, kabelove internetove pripojeni k dispozici v kazde mistnosti, elektricke zatemnovani oken. Vytapeni plynove vlastnim kombinovanym kotlem.Byt je ve 3 patre cihloveho domu s vytahem. Parkovani volne pred domem. K dispozici okamzite.Prohlidky mozne po dohode, o vikendu 12-13.8.2017 po cely den, kontakt– lucierent@seznam.cz

For a long term rent I am offering a new pent house apartment in Prague 6, Vokovice, 1 minute walk from a new metro station Veleslavin. The apartment is 146 m2 big – 4+1+kk+galerie.

Description - 3 bedrooms,1x bathroom with “walk in” shower and toilet, 1x bathroom with bathtub, 1 separated WC, living room with dining room and fully equip kitchen, 1room as a wardrobe with build in cabinets, 1 storeroom, wooden massive floor oak and teak, security main entrance door, cable internet connection available in every room, electric window blinds. Its own heating system using gas . Apartment is situated on the 3rd floor with the lift in the house. Parking place for residents on blue zones on the street. It is available immediately , open for viewing 12-13.8.2017, or make your date to visit this apartment- I prefer the contact via email – lucierent@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu287679
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha146
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.