Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 192 m² bez realitkyŠkolská, Líbeznice - Líbeznice, Středočeský kraj

Školská, Líbeznice - Líbeznice, Středočeský kraj
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 025 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


RK nevolat!!. Nabízím k prodeji velmi účelně řešený rodinný dům 6+kk s garáží v obci Líbeznice o celkové podlahové ploše 192 m2 splňující energetickou náročnost budovy v kategorii A. Dům stojí na pozemku o výměře 554 m2 s prostornou terasou 4x7 m. Prodejní cena je za dokončený dům včetně terénních úprav, plotu, brány a branky, terasy, sanity, podlahové krytiny i sanity.

Jedná se o právě dokončený dvoupodlažní RD se dvěma šatnami, dvěma koupelnami, garáží, spíží a množstvím míst pro úložné prostory.

Vytápění domu je zajišťováno podlahovým topením, zdrojem tepla je nejmodernější tepelné čerpadlo firmy Acond. V přízemí domu je zádveří, technická místnost, garáž, pracovna, obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, přípravou pro krb a výstupem na terasu, šatna, koupelna se sprchovým koutem a hala se schodištěm, pod kterým se nachází atraktivní úložný prostor. V podkroví se nacházejí 3 ložnice s přímým vstupem, 1 ložnice přístupná přes průchozí šatnu, koupelna s rohovou vanou a toaleta. Nad podkrovím je velmi prostorná půda, kterou lze využít např. jako další úložný prostor.

Do každého pokoje je zavedena strukturovaná kabeláž pro počítačovou síť. V kuchyni je možné vybrat ze tří variant umístění dřezu, v technické místnosti je myšleno i na případné využití solární energie, závlahu zahrady a další "drobnosti". RD je situován v klidné části obce jen pár desítek metrů od školy a školky. V obci Líbeznice je kompletní občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, lékaři, obchody - supermarket Tesco, pošta, obecní úřad a velmi dobrá dopravní dostupnost na metro C (Ládví, Letňany, Holešovice).

V případě zájmu vás domem provede majitel a stavbyvedoucí. Tím dostanete přímo na místě odpovědi na většinu vašich nejen technických dotazů. Možný termín nastěhování: květen 2014. více na http://rdlibeznice.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu288418
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha192
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.