Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 83 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Moderní zařízený loft v druhém nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného bývalého továrenského komplexu s kamerovým systémem a parkováním. Lokalita v Praze 8 na Palmovce, s rychlou dostupností do centra, minutu chůze k tramvajím a k metru linky B (Palmovka).

Byt tvoří velký obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s masážní sprchou a toaletou, vstupní chodba a prostorná loftová galerie s ložnicí.

Byt má velkoplošná okna se žaluziemi, plovoucí podlahy a je kompletně vybaven nábytkem (nábytek v koupelně, obývacím pokoji, ložnici a kuchyňská linka s barem) i spotřebiči (sporák s horkovzdušnou troubou, mikrovlnná trouba, kávovar, LCD televize, pračka). K dispozici je internet v ceně služeb (lze odhlásit).

V domě je výtah, kočárkárna a dětské hřiště ve vnitrobloku. Možnost pronájmu parkovacího stání za 1 500 Kč měsíčně. Poplatky za společné domovní služby a spotřebu energií jsou 4 500 Kč měsíčně.

Modern furnished 1-bedroom loft apartment situated in a newly converted factory complex with camera system and parking. Located in Libeň, Prague 8, with easy access to the city center, a minute walk to trams and Palmovka metro station.

The flat features a comfortable living room with a fully fitted open kitchen, shower bathroom with sink and toilet, entry hall, and a large loft gallery used as a bedroom.

Large format windows, parquet floating floors, massage shower, washer, blinds, Internet, audio entry phone, lift, pram storage in the building, playground in the courtyard. Parking available at CZK 1500/space/month. Common building charges and utilities CZK 4500 per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu290764
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.