Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyZa valem, Praha - Kunratice

Za valem, Praha - KunraticeVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu byt 3+kk v posledním patře novostavby Praha 4 Kunratice - 5.patro /Zelené údolí/.Nájemné 17.000 Kč + 3.000 Kč záloha na energie. Kauce 30.000 Kč. Byt je zařízený-kuchyňská linka,jídelní stůl, sedačka, barový pult. V ložnici manželská postel, komody. Druhý pokoj je možno použít jako dětský pokoj nebo pracovnu. K dispozici jsou 2 šatny Woodface/včetně trezoru/, balkon 5 metrů a terasa 15 m. V celém bytě plovoucí podlahy. Součástí pronájmu je garážové stání v přízemí domu v ceně. Mezi vybavení patří pračka, myčka, mikrovlnka. Byt je moderně zařízen. Vhodné k dlouhodobému pronájmu. V blízkosti les, dětské hřiště, autobusová zastávka. Připojení UPC - internet a TV (+1000 Kč, možno upravit).Volný od 1.6.2017.NECHCI KONTAKTOVAT REALITNÍMI KANCELÁŘEMI!

Beautiful apartment 3+kk to let on the last floor in the new building at Prague 4 Kunratice (Zelené údolí) – 5th floor. The rent is CZK 17,000 + 3,000 utilities advance. Deposit is CZK 30,000. Property consists of fully fitted kitchen, with integrated appliances including microwave oven, dinning table and bar counter, spacious living room, a good size bedroom, children room or working space, 2 cloakrooms (Woodface) with fitted wardrobes, terrace (15metres) and balcony (5 metres). There is floating floor in all rooms and the whole apartment is stylishly furnished. Additional benefits include, an underground parking slot, lift access, safe and internet/TV connectivity via UPC (+CZK 1000 separately). Apartment is nicely located close to Kunratický les, child playing ground and public transport. Available from 1st June. Please, I do not want to be contacted by RE offices

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu292085
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.