Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 13 m² bez realitkyBrigádnická, Brno - Mokrá Hora, Jihomoravský kraj

Brigádnická, Brno - Mokrá Hora, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 250 Kč

+ Poplatky za služby650 Kč


Ubytování pro vysokoškolské studenty a pracující. Jedná se o nově postavený objekt, který je v provozu od 1/2011.K nastěhování ihned.

Pronájem pokoje č. 16 se střešními okny. Jde o pokoj s vlastním sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo). Na patře je k dispozici společná kuchyňka. V suterénu sklep s možností uskladnění sezónních sportovních potřeb (kola, lyže) a prádelna.

Vybavení pokoje: šatní skříň, věšák, stůl + 2 židle, postel (i patrová). Možno i bez vybavení.

Pokoj č. 20 - 4 900,- Kč/ měsíc

Parkování před objektem - 5 míst. Nebo je možnost pronajmout si parkovací místo se závorou za objektem - 350,-Kč/měsíc.

Dopravní dostupnost:

Mokrá Hora je městskou částí Brna v severní části města. Je vzdálena cca 600 m od čtyřproudé výpadovky na Svitavy. Vzdálenost od centra města je cca 7 km, od brněnského výstaviště cca 9 km. Ve vzdálenosti asi 300 m se nachází zastávka autobusu městské hromadné dopravy, ve vzdálenosti asi 1200 m se nachází stanice vlaku Brno – Řečkovice.

Obchodní vybavenost, sport, zábava:

Ulice Brigádnická se nachází na okraji městské části a plynule pokračuje částečně zpevněnou cestou směřující ke 3 vodním nádržím nacházejícím se na potoku Ponávka. Tato oblast slouží ke sportovnímu vyžití jak v létě (procházky, běh, kolo), tak v zimě (bruslení). Na začátku ulice Brigádnické je k dispozici několik tenisových kurtů.

Ve vzdálenosti asi 1.500 m se nachází zařízení GOLD GYM – posilovna, aerobic, masáže. Dále pak ve vzdálenosti 2.500 m je squash centrum.

Nákupní centrum Globus (hypermarket + zahradní centrum) se nachází ve vzdálenosti 1.000 m. V okolí se dále nachází několik restaurací: nejbližší je cca 350 m, další pak asi 2.000 m. Ve vzdálenosti do 1.500 m se dá využít služeb 2 autoservisů (Honda, Toyota) a pneuservisu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu295218
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha13
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.