Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 79 m² bez realitkyMarkupova, Praha - Horní Počernice

Markupova, Praha - Horní PočerniceVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Pronajmu k dlouhodobému užívání pěkný a udržovaný nízkoenergetický byt 4+kk ve čtyřpodlažním villa domě z roku 2005. V roce 2018 proběhla kompletní výměna oken za okna s trojskly. Všechna okna jsou vybavena žaluziemi. Byt je orientovaný na tři světové strany, k bytu náleží malý balkón, sklepní kóje v přízemí domu a vlastní parkovací stání přímo před domem. Obývací pokoj 16,40 m2 propojený s kuchyní 11,54 m2, ložnice 16,4 m2, dětský pokoj 11,54 m2 a pracovna/pokoj 7,04 m2, koupelna se sprchovým koutem s hlubokou vaničkou, samostné wc a chodba. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka včetně multifunkční elektrické trouby a 4plotýnkové sklokeramické varné desky, dvoukompresorová lednice s mrazákem, rozkládací sedačka, obývací stěna, v ložnici a na chodbě vestavná skríň, pračka. Ústřední topení včetně programovatelného termostatu.

Byt je situován v klidné lokalitě v těsné blízkosti MHD (denní autobus cca každých 5-10 minut, noční po 20-30ti minutách), metro B Černý Most 10 minut. V okolí občanská vybavenost, nákupní středisko, školy, školky, nedaleko lékařské středisko, knihovna, 10 minut od Obchodního centra Centrum Černý Most. Za domem je dětské hřiště, v pěší vzdálenosti Klánovický les a cyklostezky.

Dispozicí, vybavením a polohou je byt ideální pro rodinu s dítětem. Poplatky jsou včetně elektřiny a vyúčtovávají se dle skutečné spotřeby. Byt je k dispozici od 1.5.2019. RK prosím nevolejte.

Long term rental of nice and well-kept 4+kk in four-floor villa house from 2005. New windows with low energy intensity installed in 2018. Orientated to three world sides, small balcony, ground floor cellar, own outside parking in front of the house. Living room 16,4m2 joined together with kitchen 11,54m2, bedroom 16,4m2, children room 11,54m2 and study/room 7,04m2, bathroom with shower with deep bath, wc and corridor. The flat is partially furnished - kitchen includes multifunctional owen and 4 ceramic hotplates, double compressor fridge and freezer, convertible sofa, living room wall, build-in wardrobe in the bedroom and in the corridor, washing machine. Central heating.

Very nice and quiet location nearby public transport - daily bus every 5-10 minutes, night busses every 20-30 minutes, tube station Černý Most (B) 10 minutes. In the neighbourhood there is school, nursery, shopping center, doctor and public library. There is a playground behind the house, wallking distance from the forrest and cycling paths.Ideal for family with kids. Advances for services will be settled on real costs. Available from 1.5.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu299660
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha79
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.