Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkySudoměřská, Praha - Žižkov

Sudoměřská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu (min. na 1 rok) zařízený byt 2+KK o celkové ploše 45 m2 v 1.patře secesního domu v ul. Sudoměřská. Byt sestává z ložnice , obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, velké koupelný s WC a předsíně . Je ideální pro pár nebo jednotlivce, nekuřáka, bez dětí a zvířat. V ceně poplatku (3500,-Kč) je započítána zúčtovatelná záloha na ústřední topení , teplou a studenou vodu, odpadky, osvětlení , úklid domu apod. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. V bytě je zásuvka pro připojení na Internet. Kauce 17.000,-Kč. Výborná dopravní dostupnost: jen pár kroků od metra FLORA, zastávky tramvají a autobusů. Klidná tichá ulice - jednosměrka. Dvě minuty odtud Sportovní centrum Olšanka s plaveckým bazénem. Parku Parukářka cca 5 minut pěšky. Volný ihned.

I am offering for long-term rent (at least for 1 year) a furnished apartment 2 + KK with a total area of 45 m2 on the 1st floor of an Art Nouveau building in Sudoměřská Street. Excellent transport accessibility: just a few steps from the FLORA metro, tram and bus stops. The apartment consists of a bedroom, living room with kitchen, large bathroom with toilet and hallway. The apartment is ideal for a couple or individuals, non-smokers, without children and animals. The price of the fee (3500 CZK) includes a billable deposit for central heating , hot and cold water, garbage, lighting, house cleaning, etc. Elektricity and gas will be transferred to the tenant. The apartment has a socket for Internet connection. Deposit 17.000, -CZK. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu303791
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDFlora
🚶 173 m (2 min)
PoštaPraha 31
🚶 343 m (4 min)
ObchodPavlis
🚶 120 m (1 min)
BankaMoneta Money Bank
🚶 201 m (2 min)
RestauraceNa Křižovatce
🚶 113 m (1 min)
LékárnaBENU Lékárna
🚶 153 m (2 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 636 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 489 m (6 min)
Sportoviště
🚶 718 m (9 min)
Hřiště
🚶 205 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.