Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 25 m² bez realitkyVrážská, Praha - Radotín

Vrážská, Praha - RadotínVybaveno
Měsíční nájemné4 950 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu příjemnou garsonku s vlastní koupelnou a toaletou o výměře 25m2. Garsonka je přímo na zastávce MHD Bus. Na Smíchovské Nádraží trvá cesta 18 minut. Vlaková zastávka hned za rohem, 18 minut jízdy na Hlavní Nádraží. Garsonka je vybavená nábytkem (možné i bez nábytku). Garsonka má balkon a výhled do parku. V domě je k dispozici prádelna za 200 Kč měsíčně a vysokorychlostní WiFi za 300 Kč měsíčně. Služby jsou zpoplatněny částkou 2000 Kč pro 1 osobu a 1000 Kč za každou další osobu. NEPOŽADUJEME KAUCI ANI PROVIZI.

Studio apartment for rent with private bathroom and toilet. Size 25m2. The apartment is located directly on Bus stop. The bus ride to Smichovske nadrazi takes 18 minutes. There is a train stop as well. It takes 18 minutes to get to the Main Train Station. The studio is furnished. It is also possible to rent it without furniture. The studio has a balkony and parkview. There is laundry room available in the building for 200 CZK / month and high speed WiFi for 300 CZK. The services cost 2000 CZK for 1 person and 1000 CZK for every other person. WE DO NOT REQUIRE ANY DEPOSIT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu305797
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.