Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyTaussigova, Praha - Kobylisy

Taussigova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt na Praze 8 v blízkosti metra Ládví (3 minuty chůze).

Byt je o velikosti 27 m2, má velký krytý balkon, je kompletně zrekonstruovaný, je zde nová velmi kvalitní kuchyňská linka vyrobená na zakázku, velká lednice s mrazákem a automatická pračka jsou také součástí pronájmu.

Součástí poplatků (2.500 Kč) jsou zálohy na elektřinu v bytě, studenou vodu, teplo (ústřední topení - dům je zateplen), teplou vodu, úklid společných prostor, odvoz odpadků, výtahy, společnou elektřinu a ostatní služby.

Byt je možné si pronajmout zařízený velkou lednici a automatickou pračkou. (Na fotografii je nábytek, mikrovlnná trouba, pohovka a jídelní stůl se židlemi, ale ty v bytě na pronájem nezůstávají.)

V domě je 24 hod. tzn. non-stop ostraha. Vstup do domu na čip !!!

V blízkosti metro, zastávka BUS i tramvaje, mnoho MŠ, ZŠ, občanská vybavenost - obchody, služby, multikino Ládví, fitness, mnoho zeleně a dětských hřišť pro různé věkové skupiny, v blízkosti Ďáblický háj.

Možno se nastěhovat 1.8.2015.

Děti samozřejmě mohou v tomto bytě bydlet. Byt vhodný i pro dva studenty. Kočička nebo pejsek malé či střední velikosti nebo jiný domácí mazlíček není překážkou.

Byt je kompletně zrekonstruovaný, a proto si dovoluji požadovat vratnou kauci ve výši 18.000 Kč.

RK, PROSÍM, NEKONTAKTUJTE MĚ. DĚKUJI.

We rent a completely renovated apartment in Prague 8 in the vicinity of metro Ládví (3 minute walk).

The apartment is about the size of 27 m2, a large covered balcony is completely renovated, there is a new high-quality kitchen custom-made, large fridge-freezer and washing machine are also part of the rent.

The fees (CZK 2,500) are advance payments for electricity in the flat, cold water, heat (central heating - the house is insulated), hot water, cleaning of common areas, garbage disposal, elevators, common electricity and other services.

The apartment can be rented furnished with a full size fridge and washing machine. (The photo is furniture, microwave, sofa and dining table with chairs, but those in the apartment lease remain.)

The house is 24 hours. Ie. non-stop security. Entry to the house on the chip !!!

Near the metro, bus and tram stop, many kindergartens, elementary schools, civic amenities - shops, services, cinema Ládví, fitness, many green areas and playgrounds for different age groups in the vicinity Ďáblický grove.

You can move in August 1, 2015.

Of course, children can live in this apartment. The apartment is also suitable for two students. Kitty or doggy small or medium-sized or another pet is not an obstacle.

The apartment is completely renovated, and therefore I would like to request a refundable deposit of CZK 18,000.

RK PLEASE do not contact me. THANK YOU.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu306755
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha27
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.