Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 104 m² bez realitkyLinhartova, Praha - Košíře

Linhartova, Praha - KošířeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný jižně orientovaný byt 4+kk, který se nachází v Praze 5 - Košířích. Byt se nachází v druhém nadzemním patře novostavby z roku 2008, patří k němu terasa o výměře 5 m2 a sklep 6,5m2. K bytu je vyhrazené parkovací stání před domem.

Interiér bytu tvoří velký obývací pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní (horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, myčka a vestavěna mikrovlná trouba) a přístupem na terasu, 3x ložnice, šatna, koupelna s vanou, koupelna se sprchovým koutem, 2x samostatná toaleta a vstupní hala s vestavěnými skříněmi.

Byt je součástí rezidenčního projektu Arboreum, pří jehož stavbě byly použity nadstandardní materiály - dubové parkety, keramické dlažby a sanita Villeroy Boch, podlahové topení v koupelně, kuchyně Poggenpohl se spotřebiči Siemens, baterie Hansgrohe, bezpečnostní vstupní dveře. Byt je pronajímán jako částěčně zařízený nebo nezařízený, záleží na domluvě.

Dům je obklopen zelení a nachází se v mimořádně klidném a bezpečném prostředí, obklopen parky Cibulka, Vidoule. Do Prokopského údolí pěšky cca 20 min. Dopravní dostupnost - autobusem cca 15 minut na stanici metra Anděl. Metro Jinonice v pěší dostupnosti 15 min.

Sportovcům jsou k dispozici nedaleké tenisové kurty, běžecká stezka nebo Squash park Cibulka.

Při odpovědi na inzerát napište prosím pár slov o sobě. Děkuji.

Prohlídka je vhodná za denního světla, časově se můžu přizpůsobit.

For rent a spacious south-facing apartment 4 + kk, located in Prague 5 - Košíře. The apartment is located on the second floor of a new building from 2008, it includes a terrace with an area of ​​5 m2 and a cellar of 6.5 m2. The apartment has a reserved parking space in front of the house.

The interior of the apartment consists of a large living room with dining area, fully equipped kitchen (hot air oven, ceramic hob, dishwasher and built-in microwave) and access to the terrace, 3 bedrooms, dressing room, bathroom with tub, bathroom with shower, 2 separate toilets and entrance hall with built-in wardrobes.

The apartment is part of the Arboreum residential project, during the construction of which above-standard materials were used - oak parquet, ceramic tiles and Villeroy Boch sanitary ware, underfloor heating in the bathroom, Poggenpohl kitchen with Siemens appliances, Hansgrohe faucets, security entrance door. The apartment is rented as partially furnished or unfurnished, depending on the agreement.

The house is surrounded by greenery and is located in an extremely quiet and safe environment, surrounded by parks Cibulka, Vidoule. To the Prokop Valley on foot about 20 minutes. Transport accessibility - by bus about 15 minutes to the metro station Anděl. Metro Jinonice within walking distance 15 min.

Athletes can use the nearby tennis courts, jogging trail or Squash Park Cibulka.

When replying to the ad, please write a few words about yourself. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu307592
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 11. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha104
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarenova
🚶 167 m (2 min)
Pošta
🚘 1 376 m (6 min)
Obchod
🚘 1 318 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 641 m (7 min)
RestauraceU Tenisu
🚘 1 123 m (4 min)
LékárnaMagistra
🚘 1 533 m (6 min)
Škola
🚶 258 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚶 754 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 147 m (5 min)
Hřiště
🚶 404 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.