Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyŠvédská, Praha - Smíchov

Švédská, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný, nezařízený, luxusní 2 + kk o rozloze 70m2, který se nachází ve 2. patře rezidence Sacre Coeur ve Švédské ulici v Praze 5. Byt se skládá z obývacího pokoje s vybavenou kuchyní, ložnice, koupelny s vanou a samostatné toalety. Podlahy jsou parkety a dlažba. Možnost pronájmu parkovacího místa v domě.

Byt bude volný od 1. září 2017.

Obyvatelé rezidence Sacre Coeur mohou využít recepci, která poskytuje poštovní služby, oznámení návštěvníků, elektronický zabezpečovací systém a mnoho dalšího. Recepce je spojena se všemi apartmány. Bezpečnost obyvatel je zajištěna 24hodinovým moderním kamerovým systémem, který sleduje vstupní chodby a garáž.

Rezidence se nachází v těsné blízkosti parků, autobusových a tramvajových zastávek a stanice metra Anděl. Veškerá občanská vybavenost na místě.

We rent a nice, unfurnished, luxury 1 bedroom apartment of an area of 70m2, located on the 2nd floor of Sacre Coeur residence in Švédská Street in Prague 5. The apartment consists of living room with fitted kitchen, bedroom, bathroom with tub and separate toilet. The floors are parquet and tiles. Possibility to rent a parking space in the house.

The apartment will be available as of 1 September 2017.

Residents of Sacre Coeur can take advantage of the reception desk, which provides mail service, announcement of visitors, electronics security system and much more. The reception desk is connected to all of the apartments. Residents’ safety is ensured by a 24-hour modern camera system, which monitors the entryways and the garage.

The residence is very close to parks, bus, tram stops and metro station Anděl. All civic amenities in place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu307647
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.