Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Lhotka

Novodvorská, Praha - LhotkaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný byt 3+kk/L 75 m2 s výhledem v 6. podlaží sedmipodlažního zrekonstruovaného družstevního panelového domu. Dva samostatné neprůchozí pokoje (12 m2 a 11 m2) + obývák (26 m2) s kuchyňským koutem (6 m2). Okna do tří světových stran (J/Z/S), komora naproti bytu, zasklená lodžie, částečně zařízený (několik vestavěných skříní, dvoupostel, 4 židle, sedačka, lednice, sporák, pračka...). V obýváku plovoucí podlaha. 1 minuta na zastávku autobusu, 10 minut busem na metro Kačerov, 15 minut busem na metro Smíchovské nádraží, 7 minut pěšky na noční bus 510. Hned u domu bankomat, lékárna, Albert, 5 minut pěšky do OC Novodvorská Plaza. Parkování před domem, les přes ulici. K nastěhování ihned. Zálohy na služby budou vyúčtovávány dle skutečné spotřeby. Kauce dva nájmy. NEMÁM ZÁJEM O NABÍDKY REALITNÍCH KANCELÁŘÍ!

Offering to lease sunny flat with three rooms on 6th floor of sevenfloored panel house. Two rooms has 12 and 11 square meters, living room 26 square meters. Flat has windows to three sides - oriented to the south, west and north. Pantry in front of the flat, glassed-in balcony, partly furnished. One minute to the bus stop, ten minutes by bus to Kačerov metro station (line C), fifteen minutes by bus to Smíchovské nádraží metro station (line B), seven minutes by foot on night bus stop (line 510). Next to house ATM, pharmacy, supermarket, five minutes on foot to shopping center. Parking in front of the house, forest park across the street. Ready for occupancy immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu308694
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.