Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Rezlerova, Praha - PetroviceČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 077 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám byt 2+kk, 50 m2 ve zvýšeném přízemí panelového domu v nádherné lokalitě Praha - Petrovice. Panelový dům je po kompletní zdařilé sanaci (zateplení, nová střecha, rozvody, výtah, plastová okna, apod…). Byt je v původním udržovaném stavu s možností okamžitého nastěhování. V bytě je pouze starší kuchyňská linka a el. sporák se sklo-keramickou deskou. Hodnotu bytu ale zvýší citlivá rekonstrukce. Ta je možná naprosto dle vlastních představ, protože v bytě není jediná nosná příčka. K bytu náleží sklep. Pro majitelé bytů je v domě dále k dispozici společná kolárna, prádelna a sušárna.

Lokalita Petrovice se nachází v bezprostřední blízkosti hostivařské přehrady s rozlehlým parkem s možností procházek, rybaření koupání nebo cyklistiky. V nejbližším okolí bytu, do 900 metrů, je široké vyžití a infrastruktura. Například minigolf, tenisové kurty, plážový volejbal, fotbalové hřiště, bazén pro nejmenší, supermarket, večerky s potravinami, poliklinika, lékárna, množství zahradních restaurací, barů atd... V širším okolí pak golfová hřiště Hostivař nebo plavecký bazén. Metro Háje je 7 min autobusem, kde se nachází multikino Galaxie. 15 minut je pak centrum park Hostivař s dalším multikinem a nákupním centrem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu309213
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.