Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 200 m² bez realitkyNa hradišti, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

Na hradišti, Klecany - Klecany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dvougenerační rodinný dům 5kk + 2kk s garáží v klidné zástavbě Klecan, jen pár minut chůze od Vltavy a Klecanského háje. Tří podlažní cihlový a velmi světlý dům s mnoha úložnými prostory byl postaven v roce 1999 a prošel rozsáhlou modernizací v roce 2010. V domě je 6 velkých vestavných skříní, zabezpečovací systém a bezpečnostní okenní rolety. Zastavěná plocha je 111m2, užitná plocha 200m2. V celém domě jsou plovoucí podlahy nebo dlažba.

Zahrada o rozloze 562m2 s bazénem je osázená okrasnými stromky a květinami a je zde velký zděný altán s venkovním krbem a posezením pro cca 20 lidí.

Rozložení domu:

5kk + velká koupelna s vanou, bidetem a sprchovým koutem. V domě je prostorná spíž i velká prádelna.

2kk s vlastním vchodem, sprcha, WC, malý sklípek, vlastní vchod (40 m2). Byt je vhodný jako startovací byt či byt pro prarodiče, pro hosty nebo jako kancelář či jiný nebytový prostor popř. provozovna. Byt je také možno pronajmout samostatně a využít ke splácení příp. hypotéky.

Z přední strany domu je nový pozinkovaný plot s pojezdovou bránou na ovládání. Garážová vrata jsou na ovládání. Kolem domu je vkusná zámková dlažba. Parkování nejen v garáži, ale možno parkovat také před ní v oplocené části zahrady.

Spojení s Prahou je zajištěno autobusovými linkami č. 371 a 374, od stanice metra C Kobylisy. Spojení mezi oběma břehy Vltavy je zajištěno přívozem pro pěší a cyklisty. V zrekonstruovaném areálu školy Klecany se nachází nová mateřská školka, základní umělecká škola a nedávno otevřený víceúčelový sportovní areál s možností využití běžecké dráhy, hřiště pro fotbal, basketbal, házenou, volejbal, tenis a další sportovní aktivity. Areál slouží nejen žákům školy, ale také veřejnosti. V Klecanech je veškerá vybavenost: potraviny, obecní úřad, stavební úřad, pošta a městská knihovna. V obci jsou praktičtí lékaři pro dospělé i děti, zubní lékař, lékárna, několik obchodů a kvalitních restaurací. Přes přívoz vede cyklotrasa 8100. Od domu k přívozu příjemná procházka lesem 10 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu318556
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.