Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 94 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 950 Kč
+ Vratná kauce31 950 Kč


Hezký, světlý, zařízený byt 3+kk s balkónem, garáží a sklepu, ve čtvrtém patře cihlového domu (novostavba) s výtahem v oblíbené oblasti Prahy 3 – Žižkov,projekt Rezidence Jeseninka. Byt se nachází v těsné blízkosti parku Parukářka. V okolí lze nalézt mnoho kaváren, restaurací a obchodů. Byt se nabízí plně zařízen. Byt se skládá z obývacího pokoje (obytná stěna, stůl, židle, závěsy,sedací souprava,TV) s kuchyňskou linkou (mikrovlnná trouba, lednice, sklo-keramická varná deska, digestoř), 2 samostatných ložnic , koupelny se sprchovým koutem a vanou,toaleta samostatne, pračka a susicka. V byte je velká prostorná šatna. Balkón směřuje do parku. Možnost připojení internetu od UPC. Parkovací stání v ceně . Autobusová zastávka Rokycanova cca 5 minuty chůze, tramvajová zastávka Lipanská cca 5 minut chůze ci stanice Biskupcova. Poplatky se hradí zvlášť, kauce se rovná jednomu měsíčnímu nájmu. Přímý majitel.Volný od 1.6.2021.

Nice, bright, furnished apartment 3 + kk with a balcony, garage and cellar, on the fourth floor of a brick building (new building) with an elevator in a popular area of ​​Prague 3 - Žižkov, Jeseninka Residence project. The apartment is located near the park Parukářka. There are many cafés, restaurants and shops in the area. The apartment is offered fully furnished. The apartment consists of a living room (living wall, table, chairs, curtains, sofa, TV) with kitchen (microwave, refrigerator, glass-ceramic hob, hood), 2 separate bedrooms, bathroom with shower and bath, separate toilet, washing machine and dryer. The apartment has a large spacious walk-in closet. The balcony faces the park. Possibility of internet connection from UPC. Parking included. Rokycanova bus stop about 5 minutes walk, Lipanská tram stop about 5 minutes walk or station Biskupcova. Fees are paid separately, the deposit is equal to one month's rent. Direct owner. Available from 10.08.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu320227
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha94
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstroměčská
🚶 178 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 300 m (4 min)
ObchodŠtrúdl
🚶 51 m (1 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 544 m (7 min)
RestauraceLUMBINI
🚶 339 m (4 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 273 m (3 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 206 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 242 m (3 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 374 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 98 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.