Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Štítného, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby780 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Štítného 11, Praha 3 - Žižkov: nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt č.19, 1+kk ve 3.patře domu s výtahem. Výši nájemného jsme snížili o 2.100 Kč/měs. v porovnání se stejnými byty v domě z důvodu obav lidí ze stěhování, horší celospolečenskou finanční situací, atd.

Byt má celkovou plochu 25m2, obytná kuchyň (18m2) situovaná do ulice Štítného na jih, slunce pokud svítí, tak do oken celoročně. Výše měsíčního nájmu po slevě - 10900,-Kč + domovní poplatky 480,-Kč/os./měsíc + záloha na vodu 300,-Kč/os./měsíc dle počtu osob v bytě + energie (topení, elektřina bytu). Kauce bytu je 20.000,-Kč

V bytě je kuchyňská linka s kombi lednicí, sklokeramická varná dvouplotýnka. V prostorné koupelně je prosklená sprchová zástěna (1mx90 cm), umyvadlová skříňka se zrcadlem, WC, topný žebřík, el.bojler 100litrů. Na chodbě je vestavěná šatní skříň. Po dohodě s majitelem se byt může vybavit pračkou pokud nájemce nemá vlastní. Vše je nové od podlah, elektroinstalace, omítek, obkladů a dlažeb, sanity (Ravak, Laufen, Grohe), nové vchodové dřevěné protipožární dveře, interierové dveře Sapeli. Na patře je společná terasa do dvorního traktu domu pro sušení prádla, relax,.... Topení je plynové etážové (kotel Vaillant pro patro) s měřením spotřeby pro každý byt samostatně. Dům a tím společné prostory se denně uklízí... t.č. i dezinfikují kliky, madla, výtah.... Pro nájemníky máme vlastní popelnice na tříděný odpad :) Platby za dodávku tepla a spotřebu elektřiny bytu jsou účtovány pronajímatelem čtvrtletně zpětně dle naměřené spotřeby.

Ve stejném domě je aktuálně k dispozici k pronájmu ještě jeden byt 1+kk 24m2...podobné podmínky a lze prohlédnou oba byty při prohlídce...jsou volné k bydlení okamžitě.

Pro nájemníky a jejich hosty je k dispozici v domě stejného vlastníka nacházejícího se naproti přes ulici tzv.relax. zóna na střeše dvorního objektu (cca 200m2 zeleně - tráva s keři.. sprcha, WC a po dohodě s majitelem během léta využívání střešního bazénu (6,6x4x1,7) se slanou předehřívanou vodou (mořská sůl, tepelné čerpadlo 29st.C,protiproud pro plavání). Pronájmy vždy bez provize! Centrum města je v dochozí vzdálenosti cca 15 min.

Napište nám e-mail na kodidek@kodidek.cz. Vaše časové možnosti prohlídky a krátký úvod. Prohlídky zajišťujeme individuálně po tel. dohodě, upřednostňujeme čas prohlídek v pracovní době mezi 8-18h … domluvte si termín s rouškou a odstupem :) na tel: 777 204 257. Jedná se pouze o dlouhodobý pronájem, není možné tento byt následně krátkodobě pronajímat.

V domě je česká restaurace SOU100 (450 m2) ... výborné jídlo a kvalitně čepovaná Plzeň:) S ohledem na nový stav všech bytů preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky. Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,..apod. Doporučujeme pro pár nebo jednotlivce.

Byt je k dispozici - nastěhování ihned.

Neplatíte provizi=majitel :)

Všechny naše nabídky volných bytů najdete také na www.kodidek.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu322001
Dispozice1+kk
Dostupné od16. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.