Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - Vinohrady
Cena14 000 Kč

Tato nemovitost již od 60 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Pronájem světlého, kompletně zrekonstruovaného bytu v prvním patře secesního cihlového domu. Byt je dispozičně řešen jako 2+1, z předsíně je přístup do kuchyně, koupelny a obou pokojů. V kuchyni je kuchyňská linka s novými vestavěnými spotřebiči - myčka, el. sporák s troubou. S kuchyní sousedí samostatná komora (špajz). V menším pokoji je prostorné patro na spaní s orientací okna do klidného vnitrobloku. Tento pokoj je samostatný, ale může být i průchozí do kuchyně. Obývací pokoj je samostatný, okna jsou orientována do Korunní ulice, ale hluk není slyšet téměř žádný. Byt má vlastní, nový úsporný plynový kondenzační kotel, na podlaze je vinyl jako plovoucí podlaha, okna jsou nově zrepasovaná. Reprezentativní byt na lukrativní adrese. Metro Jiřího z Poděbrad 2 min. chůze. Na nájemníka budou převedeny energie (elektřina, plyn -nejsou součástí nájmu). V místě vysokorychlostní internet od O2. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Volný od 1.4.2020.

Renting a bright, newly renovated apartment on the first floor of the house. The apartment is designed as 2 +1, from the hall is access to the kitchen, bathroom and both bedrooms. The kitchen has new kitchen appliances - refrigerator, dishwasher, electric. stove with oven. In the smaller room is spacious sleeping floor with windows facing a quiet courtyard. This room is separate, but can be a doorway to the kitchen. The living room has separate entry from the hall, windows are oriented to the Korunní street, but there is almost no noise. The apartment has a new power-saving condensing gas boiler, vinyl floor, windows are newly reconditioned. Representative apartment at the lucrative address. Parking smooth in front of the house, there is no blue zone! Metro station Jiřího of Poděbrad 2 min. walk. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu322008
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.