Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Velký pohodlný byt 4+kk 120 m2 v 1. patře luxusního kubistického domu v centru Prahy s nádhernými citlivě rekonstruovanými parketami ve všech pokojích. Byt se skládá ze čtyř pokojů (38, 27, 22, 15 m2), jeden z nich s kuchyňským koutem se zcela novou linkou. Koupelna a WC také zcela nově vybaveny.

Připraveno k využití i jako luxusní kancelář s veškerým příslušenstvím (zasíťováno, dostatek zásuvek, kuchyň, sociální zázemí). Velmi dobrá adresa!

Byt je vybaven topením a ohřevem teplé vody na moderní plynový kotel.

S bytem 4+kk je propojitelný vedlejší byt 1+1 33 m2 (viz plánek).

Dům Diamant byl postaven v letech 1912-13 známým architektem Emilem Králíčkem a je jednou z jeho nejvýznamějších kubistických staveb. Byl citlivě modernizován a zároveň si zachoval skvostného ducha kubistické architektury, což se projevuje nejen navenek, ale i v detailech interiérů a společných prostor.

Umístění bytu v centru Prahy přímo na zastávce tramvají 3, 9, 14 a 24 Lazarská, výtah do metra trasy B Národní je hned vedle domu. 250 metrů od nového business centra Quadrio a obchodního domu My, 10 minut chůze od Václavského náměstí.

Large comfortable apartment 4 + kk 120 m2 on 2nd floor of luxury Cubist house in Prague with beautiful, sensitively reconstructed wood flooring in all rooms. The apartment consists of four bedrooms (38, 27, 22, 15 m2), one of them with a kitchenette with a completely new equipment. Bathroom and WC also newly furnished.

Very suitable as a representative office (networked, enough plugs, social equipment). Very good address!

The apartment is equipped with heating and hot water gas boiler.

There is a possibility to merge 4+kk with neighbouring 1+1 (33 m2) - see the plan.

Diamant (“Diamond”) house was built in 1912-13 by the famous architect Emil Králíček and is one of its most important cubist works. It is sensitively modernized while retaining the splendid spirit of cubism, which is reflected not only externally but also in the details of interiors and common areas.

Flat is in the center of Prague, right at the tram stop 3, 9 , 14 and 24 Lazarská , a lift to the metro B Národní is next to the house. 250 meters from the new business center Quadrio and store My, 10-minute walk from Wenceslas Square, Karlovo Square in neighborhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu322806
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.