Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNepilova, Praha - Vysočany

Rezervováno
Nepilova, Praha - VysočanyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmu kompletně vybavený byt 2+kk (53m2) s balkonem v lokalitě Nepilova 3, Praha 9. Celý byt je vybaven novým zařízením. Samostatný obývací pokoj, ložnice, samostatné WC a šatna. Koupelna je vybavena vanou s hydromasážním systémem, pračkou, atd. Byt je moderně vybaven, k dispozici je sedačka, křeslo, jídelní stůl s židlemi, lednice, sklokeramický sporák s troubou, myčka, MW, knihovna. Ložnice je vybavena manželskou postelí a skříní. K dispozici je šatna vybavená vestavěnou skříní, botníkem a dalším úložným prostorem. Dům disponuje recepcí 24/7 zvyšující bezpečnost, převzetí zásilek.

Služby k využití: TV, internet, telefon. Možnost pronájmu garáže / sklepa v objektu. Za mírný poplatek lze parkovat celoročně na vyhrazených místech před domem.

Byt sousedí s parkem Podvinný mlýn, je vzdálen pouze 2 min od metra, tramvaje a 5 min na autobus. Centrum města je pouze 10 min metrem.

Výhodou je plná občanská vybavenost (škola, školka, poliklinika, obchody, restaurace, sportoviště, divadlo, atd.). Vše dostupné pěšky.

Kauce: 35.000,- Kč

V případě zájmu mě kontaktujte.

I rent a fully furnished apartment 2 + kk (53m2) with balcony in Nepilova 3, Prague 9. The whole apartment is equipped with new furnishings. Separate living room, bedroom, separate toilet and dressing room. The bathroom is equipped with a bathtub with hydromassage system, washing machine, etc. The apartment is modernly equipped, there is a sofa, armchair, dining table with chairs, refrigerator, ceramic hob with oven, dishwasher, MW, library. The bedroom is equipped with a double bed and a wardrobe. There is a dressing room equipped with built-in wardrobe, shoe rack and additional storage space. The house has a 24/7 reception enhancing security, parcel collection.

Services to use: TV, internet, telephone. Possibility to rent a garage / cellar in the building. For a modest fee, parking is available all year round in reserved spaces in front of the house.

The apartment is adjacent to the park Podvinný mlýn, it is only 2 min from the metro, tram and 5 min to the bus. The city center is only 10 min by metro.

The advantage is full civic amenities (school, kindergarten, polyclinic, shops, restaurants, sports facilities, theater, etc.). Everything is accessible on foot.

Deposit: 35.000,- CZK

In case of interest contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu323910
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 1. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Vysočany
🚶 248 m (3 min)
PoštaPraha 93
🚶 450 m (5 min)
ObchodJečmínek
🚶 297 m (4 min)
BankaFio, Sokolovská
🚶 201 m (2 min)
RestauraceKlid po práci
🚶 135 m (2 min)
LékárnaRubeška
🚶 135 m (2 min)
Škola
🚶 772 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 772 m (9 min)
SportovištěLanové centrum Proud
🚶 216 m (3 min)
Hřiště
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.