Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 161 m² bez realitkyMarty Krásové, Praha - Čakovice

Marty Krásové, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Cena6 395 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 378 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme Vám nadstandardní mezonetový byt ve 4. a 5.NP bytového domu v Praze - Čakovicích (video: https://www.youtube.com/watch?v=t0j8EMarJ0Q ) v těsné blízkosti zámeckého parku. V horní části bytu obývací pokoj, ložnice, kuchyňská sestava s vestavnými spotřebiči, a ve spodní části jsou tři samostatné pokoje včetně technické místnost s prádelnou. V bytě jsou vestavné skříně zhotovené na míru včetně sedací soupravy, které majitel společně s vybavenou kuchyňskou sestavou v bytě ponechá do užívání novému majiteli. Vše je patrné na fotodokumentaci. Ve vybavení bytu jsou dvě koupelny a dvě samostatná WC. Obě patra jsou orientována na jihozápad s tím, že večerní posezení na prostorné terase bytu v posledním 5. NP je klidné a majitel není rušen okolními spolubydlícími. K bytu náleží dvě samostatná bezbariérová parkovací stání (á 95.000 Kč)přístupná z bytu výtahem v podzemních garážích. Bytový dům se nachází v klidové části Čakovic s dobrou dopravní dostupností, zastávka MHD je cca 2 minuty chůze. V místě je veškerá občanská vybavenost a v těsné blízkosti domu je řada dětských hřišť. Nabízená nemovitost umožňuje novému majiteli širokou možnost využití v podobě nadstandardního bydlení nebo možnost rozdělení na dva samostatné byty, které jsou i takto zapsané v katastru nemovitostí. Oba byty jsou samostatně napojeny na měřiče a jsou samostatně přístupné. Z těchto důvodů je možné považovat nabízenou nemovitost i za výhodnou investici.

We offer a high standard duplex apartment on the 4th and 5th floor residential building in Prague - Čakovice (video: https://www.youtube.com/watch?v=t0j8EMarJ0Q) in close proximity to the castle park. On the upper floor is the new kitchen unit with built in appliances, living room with bedroom and at the bottom are three separate rooms including a utility room with laundry. There are built-in wardrobes made ​​to measure, including sofas, which the owner, together with a fully equipped kitchen in the apartment kept up to use the new owner. Everything is evident in the documentation. The furnishings are two bathrooms and two separate WC. Both floors are oriented to the southwest, with the evening sitting on the spacious terrace apartment on the 5th floor is quiet and the owner is not interference from other roommates. The apartment has two separate barrier-free parking spaces accessible from the apartment elevator with aditional price (CZK 190,000). Residential house is located in a quiet part of Čakovice with good transport links, bus stop is 2 minutes walk. The place has all the amenities and close to the house is a series of children's playgrounds. The offered property allows the new owner wide range of applications in the form of above-standard housing or ability to split into two separate apartments, which are thus registered in the Land Registry. Both apartments are individually connected to the meter and are available separately. For these reasons, it is possible to consider the offered property and a profitable investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu324958
Dispozice5+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha161
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.