Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyZelenečská, Praha - Hloubětín

Zelenečská, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Cena je k jednání, při převzetí hypotečního úvěru možná výrazná sleva.

Prodám slunný zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk s jižní orientací v lokalitě Praha - Hloubětín. Byt je ve 3. (nejvyšším) patře cihlového bytového domu s pouze 12 byty; klidné a tiché bydlení. Dům by měl v nejbližší době projít rekonstrukcí společných prostor (chodby, balkony, schránky, ...); řeší se vhodnost zateplení. Byt má vhodnou dispozici se všemi okny směřujícími do ulice Zelenečská, hluk z dopravy je tak zcela minimalizován.

Metro i tram Hloubětín vzdáleny 400 metrů (5 minut pěšky). V okolí je kompletní občanská vybavenost - ordinace praktických i dětských lékařů, zubní ordinace, školka a škola, Lidl, Penny Market, večerky i restaurace. Autem do nákupního centra Černý most ca 5 minut nebo dvě stanice metrem. Parkování je bezproblémové na ulici před domem.

Byt byl kompletně rekonstruován v roce 2011 (vyzdění jádra a rekonstrukce rozvodů vč. nových stoupaček je z roku 2007). V bytě jsou plastová okna, nové rozvody elektřiny s dostatečným množstvím zásuvek, počítačová síť rozvedena zásuvkami do všech místností. Na podlahách odhlučněná plovoucí podlaha (jednolitá pouze s přechodovými lištami); na WC a v koupelně dlažba. Na oknech jsou vnitřní žaluzie a zároveň i silné protisluneční fólie snižující oteplování místností i v tropických vedrech. Součástí vybavení jsou na míru vytvořené okenní sítě proti hmyzu.

Původní byt dispozice 2+1 s nevyužitelnými prostory byl zrekonstruován do podoby 2+kk vhodné pro dvě osoby. Centrální vstup z předsíně spojuje ložnici, obývací pokoj, samostatné WC i koupelnu s vanou. V předsíni je navíc vestavěný botník a samostatný výklenek s pračkou (kohout připraven i na jednoduché připojení sušičky).

Obývací pokoj je spojen jídelním koutem s kuchyní, ve které je moderní kuchyňská linka s elektrickou vestavnou troubou a plynovou varnou deskou. Přípojka na myčku a dostatek úložného prostoru na potraviny je samozřejmostí. Kuchyňskou linku je v bytě možno po dohodě ponechat.

V ložnici je vybudována šatna ze sádrokartonu s velkou vestavnou skříní. Šatna tak umožňuje udržuje vzhled severského jednoduchého bydlení s minimem nábytku - úložné prostory jsou skryty. V případě potřeby je demontáž sádrokartonu jednoduchá a je tak možné dispozici ložnice změnit.

WC je samostatné a závěsné s možností doplnit jej o bidetovou sprchu. V koupelně vana s možností rekonstrukce na sprchový kout a samostatné centrální vytápění (koupelna je tedy suchá a teplá i v zimě a nevznikají zde žádné plísně.

K bytu náleží sklepní kóje umístěná v suterénu domu a je možno využívat i balkon na chodbě domu (klíče k balkonu má pouze tato jednotka, okolní byty mají vlastní balkon).

Poplatky SVJ jsou 3400 Kč měsíčně (fond oprav, teplo, voda). Ve fondu oprav je dostatečné množství finančních prostředků na rekonstrukci domu a není tak plánováno zvýšení poplatků. SVJ má nové vedení velice ochotné se o dům starat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu328473
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.