Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 77 m² bez realitkyNa valech, Praha - Hradčany

Na valech, Praha - HradčanyVybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný, světlý byt o velikosti 76,8 m2 ve 3. patře činžovního domu v ulici Na Valech, na Hradčanech. Jedná se o klidnou, prestižní lokalitu v těsné blízkosti stanice metra A Hradčanská, parků a s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Byt je zrekonstruovaný, dispozičně 2+1, dvě oddělené ložnice, kuchyň, koupelna, předsíň, balkón, komora a sklep. Byt je zařízený nábytkem a spotřebiči – v obývacím pokoji rozkládací gauč a skříňky; v kuchyni kuchyňská linka, myčka, lednice s mrazákem, plynový sporák, mikrovlnná trouba; v ložnici manželská postel (bez matrací) a nové vestavěné skříně; v koupelně vana a k dispozici pračka. Byt má vlastní plynový kotel. K bytu náleží balkón s pěkným výhledem do upraveného vnitrobloku.

Flat for rent in Hradčany – Prague 6. Very nice flat after reconstruction, situated in prestigious street Na Valech, in a quiet location, few steps from metro and tram station Hradcanska, Prague castle and Letná and Stromovka parks, surrounded with shops, restaurants and other amenities. The flat features basic furniture, well equipped kitchen, large built-in wardrobes and balcony overlooking a nice, green courtyard. The flat has also its own gas boiler.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu329535
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.