Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné8 300 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Nabízíme velmi pěkně zařízený, útulný byt vhodný pro mladý pár nebo pro mladé perspektivní jednotlivce. Byt prošel kompletní rekonstrukcí na přelomu roku 2009/2010.

Velmi dobrá dostupnost přes den i v noci do centra i přilehlých částí Prahy (zastávky nočních tramvají či nedalekých autobusů). Půl minuty od bytu se nachází stanice tramvaje Strážní - dojezdové doby: 8 min. na Palmovku; 15 min. na Hlavní nádraží, 16 min. na Florenc, 15 min na Želivského. 3 minuty chůze se nachází sportovní areál Pražačka s běžeckým oválem, multifunkčními hřišti i plaveckým bazénem. Ve stejné vzdálenosti se nachází i místní park. Infrastrukturu doplňují místní potraviny, večerky, četné restaurace a nedaleké supermarkety směrem k Jarovu.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (parapet 3 metry nad zemí), pěkného udržovaného cihlového domu. Při vstupu do bytu je předsíň s věšáky a vestavěnou skříní a domovním telefonem. Z předsíně lze vejít do koupelny a wc, nebo do obývací místnosti, kde se nachází velmi prostorný a pěkný kuchyňský kout a za ním obývací prostor s manželskou postelí, obývací stěnou a televizí.

Vybavení bytu: plastová okna, ústřední topení, plynový sporák, lednice, pračka, mikrovlnka, rychlovarná konvice, nábytek, postel...

K bytu je po domluvě možné využít také sklep. Při dlouhodobějším kontraktu možné diskutovat další nadstavbové zajištění nábytku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu329577
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.